Óriás frissítést kap a nextgen Borderlands-csomag

Link másolása
Holnap jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Borderlands: The Handsome Collection. A két játékot tartalmazó pakk már az első napon méretes frissítést kap, melynek letöltését erősen ajánlják a fejlesztők

A PlayStation 4- és Xbox One-tulajok sem maradnak már Borderlands nélkül, mivel holnap megjelenik a The Handsome Collection, mely tartalmazza a Borderlands 2-t és a Borderlands: The Pre-Sequel!-t. A csomag elég tartalmas lesz, mivel tartalmazni fogja az eddig megjelent összes DLC-t, ami a második rész esetében közel 50 kiegészítőt jelent.


Az óriási pakkhoz óriási frissítés dukál: az Xbox One-verzióhoz 16 gigát kell majd összesen letölteni az első indításnál. A PS4-es verzió esetében szerencsére csak a felét, 8,3 gigát kell leszenvedni a PSN-ről.

A méretes frissítéseket azzal magyarázzák a fejlesztők, hogy a The Pre-Sequel! Claptastic Voyage DLC-je az utolsó pillanatban készült el és már nem volt idejük rárakni a lemezre. Az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 szintén a letöltés után aktiválódik. Bár a játék ezek nélkül is játszható, a készítők inkább azt ajánlják, hogy a méretes letöltés után kezdjünk csak neki.

1.
1.
l4cyk4
Minden estre furcsa magyarázat annak tekintetében, hogy ekkora a frissítések méretbeli különbsége és nem több, mint két DLC-t tartalmaznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...