175 millió Call of Dutyt vásároltunk

A Call of Duty Championship kezdetének apropóján friss számadattal hencegett az Activision. Bizony, a Call of Duty-frencsájz darabjaiból összesen 175 millió példány talált gazdára világszerte.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#37
Sajnos rég nem adtak már ki egy élvezhető valamira való részt sem!
#35
és még menyit el tudnának adni 4,6,8,9 részeket ..... letölthető verzióban például nyomot áron félújítót grafikával és az összes dlc-t hozzácsatolva alapból az alapjátékhoz
tőbb ezer órát raktam bele a cod részekbe de ez a mostani aw egy borzalom még jo hogy el tudtam adni
#34
#32: Nem, ez mar nagyon uj, amirol en beszelek, az a jatek valamikor 2000 kornyeken jelent meg, II. Vh-s temaval.
De kozben meg is talaltam: https://www.youtube.com/watch?v=ypoU0JjWh1A
(Persze mai szemmel nezve igencsak elavult a megjelenitese, de annal nagyobb hangulata volt, meg hat akkoriban ez csucsnak szamitott:-)
#33
#31: Kicsit jobban probaltam visszaemlekezni es ugy remlik az a resz a Medal of Honor: Allied Assault valamelyik kiegeszito kuldeteseben volt (Spearhead es Breakthrough cimmel jottek ki... parszor vegigjatszottam oket)

Akkoriban ennek a harom jateknak a lemeze forgott felvaltva a gepben: CoD, MoHAA, meg a Return to Castle Wolfenstein :-) Ezekbol kellene HD remake-et csinalni a neves jatekgyartoknak, nem az 1-2 eve megjelent jatekokbol.
#31
#30: Érdekes, nekem is egy téli jelenet ugrott be az előbb, amikor csapattársakkal kellett egy épületet megtisztítani a náciktól. Ez a CoD-ban volt, amit te írtál azt nem tudom.
#30
#29: Biztos keverem oket, ennyi ev tavlatabol, mar nem tudom megmondani, hogy a ketto kozul melyik jatekban volt, de nekem volt egy kedvenc reszem, aminek baromi jo hangulata volt. Asszem az Ardennek-ben kellett telen az erdoben levadaszni a naci orposztokat. Tok jo volt, ahogy lehetett hallani azt a jellegzetes recsego hangokat, ahogy a fak rogyadoznak a ho sulya alatt, meg a tavolban hallani lehetett a nemetjuhasz orkutyak ugatasat.
#29
#27: Igazad van, az se volt rossz. De így visszagondolva mintha a CoDnak erősebb hangulata lett volna. Legalábbis bennem mélyebb nyomot hagyott.
#28
#26: Tulajdonképpen már csak magamat akartam szórakoztatni, de annyira buta ember, hogy még poént se nagyon lehet rá reagálni, nemhogy komolyat.
#27
#25: Abban az idoben meg a Medal of Honor jatekok is jok voltak, nagy kedvenc volt az is.
#26
#24: Erőlködik a szerencsétlen, jól teszed, ha ráhagyod. ;-)
#25
#2: A CoD 2 szerintem a mai napig az egyik legélvezetesebb játék, nem nagyon szoktam shooterekkel játszani, de abba sok órát öltem. Persze ízlések és pofonok, de nekem bejött.
#24
#22: Köszönöm szépen. :)
#23
élő példa: Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik:)
#21
#20: Úgy, úgy, jól beszélsz! Folytad, kérlek.