PC-re is megjelent a Resident Evil 5: Gold Edition

Link másolása
Jobb később, mint soha - tartja a mondás. A Capcomnak talán ez jutott eszébe, amikor úgy döntött, hogy PC-re is megjelenteti a konzolokra már 5 éve (!) elérhető csomagot. Így végre PC-re is megvásárolhatók lesznek a játék DLC-i.

Sok PC-s játékos hiányolta a Resident Evil 5 DLC-it a számítógépes változatból, de úgy tűnt, hogy ezek már soha nem lesznek elérhetőek ezen a platformon. A Capcom most rácáfolt erre, mivel úgy döntött, hogy PC-re is kihozza a konzolokon már több mint 5 éve elérhető csomagot.

Amellett, hogy a játék végre PC-n is kiteljesedik, még voltak olyan kedvesek a fejlesztők és a döglődő Games for Window Live-ot is eltávolították a címből. Így azok, akik rendelkeznek dobozos változattal, most a kódjukat felhasználva ingyen megkapják a steames változatot is.

Természetesen a DLC-kért fizetni kell, ezek összesen 15 euróba kerülnek. Az Untold Stories névre keresztelt csomag tartalmazza a Lost in Nightmares, a Desperate Escape, a The Mercenaries Reunion és a Versus Mode DLC-ket. Emellett az extra figurákat és kosztümöket is feloldja.

A Resident Evil 5: Gold Edition már elérhető a Steamen.

9.
9.
roli33
Gears of War 2-t a PC-seknek! :D
8.
8.
PrimYaz00
#7: Kösz a felvilágosítást és van coop partner :).
#6 neked is kösz, de elég nekem tömören, ahogy don írta. :D
7.
7.
DON GONDOCS
#5: Annyit fűznék hozzá a kampányhoz keress valakit a coophoz mert úgy az igazi, mondjuk annyi hátránya van hogy a qte részeknél ha nem egyszerre nyomjátok meg a gombokat akkor gatya. Hosszúságra szerintem szerintem pont megfelelő kb 10 óra nehézségtől függ és talán a főellenfelek itt a legjobbak. A pályák viszonylag változatosak és megéri többször nekiugrani a kampánynak.
6.
6.
crytek
Lost in Nightmares:

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=469&article
5.
5.
PrimYaz00
#1: Úgy látom te képben vagy, ez most mit tartalmaz, mert nekem ez full új, trailer alapján vmi kampányt láttam (de nem tudom milyen hosszú, youtubon nem találtam róla walkthrough videót se...) meg 1 csomó új karaktert, de főként a kampány érdekel, tudnál bővebben informálni?
3.
3.
Gykrizsi
Hát ... jobb később, mint soha. Bár szerintem az a pár dlc nem sokat ad hozzá, és Steamen az árakat tekintve jobban megéri a simára beruházni.
2.
2.
crytek
Capcom is várt most én is várom amíg akcióval nem megy le 5 euro alá!
1.
1.
DON GONDOCS
Gyorsan kell egy kis pénz, de nem állunk be a sorba egy újabb hd remasteredel . A Camcomnak talán ez jutott eszébe. Mondjuk megéri az árát, mert elég jó rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...