Pillars of Eternity - úton az első javítócsomag

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Ezen a héten jelent meg az Obsidiant a slamasztikából kirángató Pillars of Eternity, és bár a rajt tökéletesre sikeredett, azért vannak bosszantó bugok a játékban, így már jövő héten jön az első sebtapasz.

A Pillars of Eternity hivatalos fórumán erősítette meg az Obsidian Entertainment, hogy már gőzerővel dolgoznak a játék első javítócsomagján, ugyanis tisztában vannak vele, hogy bár remekül sikerült a játék, azért bőven van benne hiba, köztük kritikus is, így azokat sürgősen javítani kell.


A tervek szerint még a hónap végéig, vagyis jövő hét keddig elérhetővé fogják tenni az 1.03-as javítást, de ha Ti magatok is találtatok hiányosságokat vagy hibákat, akkor ne késlekedjetek azt megosztani a csapattal, ugyanis egy Redditen indított threaden várják az összes rajongói észrevételt.

11.
11.
csabuszflash
gyakorlatilag én gyerekkoromban játszás során tanultam meg angolul, ennél jobb módja nincs is szerintem ,főleg a főnevekismeretében éreztem mindig h iskolában társaimnál mennyire előrébb vagyok.
10.
10.
DarkLord
Azért a nyelvezete nem egy CoD szintjén van vagy egy csak anyázós és csúnya szavakat tartalmazó tömeg játéké. Persze lehet játszani bizonyos alap nyelvismerettel is, de annyi szöveg van a játékban és annyi olvasni való, amit úgysem fog megérteni a játékos, ha nem rendelkezik megfelelő tudással és így gyakorlatilag skip-pelni fogja ezeket az értékes történeteket. Mai világban már nem tudnám elképzelni azt, hogy valakinek még fordítgatni is legyen a játék mellé ideje (vagy ha igen, akkor bazi sokáig kitart neki a játék).

Én is most úgy tudom ezt játszani, hogy minden más játékot jegelnem kellett, mert másképp nem megy. (Pedig félbe hagyva van az AC Rogue és a Yeti dlc a FC4-ből, de ez a játék sokkal jobb így azokat felfüggesztettem, addig míg ezzel nem végzek) Amúgy szerintem elég hosszú lehet a játék, mert rengeteg a tenni való benne.
7.
7.
csabuszflash
Köszönöm h leírtad a véleményed, most gép vásárlás előtt állok, de ha marad cash szerintem beruházok rá, mert nagyon tetszetős az olvasottak és látottak alapján.
6.
6.
DarkLord
Nos igen azért ez a stílus megigényli, hogy az ember kellő türelemmel rendelkezzen. Hisz ez nem egy boom belecsapunk mindent aztán hullanak az ellenek. Mellesleg megfelelő nyelvismeretet is megkövetel, mert anélkül gyakorlatilag élvezhetetlen a játék. Ha ezek megvannak indulhat a kaland és azt nem fogja senki megbánni :D Még így is azért óva intek olyanokat a játéktól, akik nem az elődökön nevelkedtek és nem a korosztályom , de persze kivételek mindig vannak és bárki belefolyhat a játékba, ami aztán arra sarkallja, majd hogy a régi hasonló játékokat is végigjátssza ezután.
5.
5.
csabuszflash
nekem nagyon tetszenek ezek a lassúbb és mélyebb történetű rpgk is mint egy elder scrolls vagy witcher. csupán hangulatomtól függ éppen melyikkel játszanék. sose játszottam baldurs gate-el v ice wind dale-el(remélem jól írtam :D ) de mindig is ki akartam próbálni őket erre tessék mikor bejelentették talán 2012ben ? v mikor , azóta vártam rá. lehet teszek vele egy próbát( kalóz öböl ) és ha hozza a szintet szerintem megy a megrendelés :)
4.
4.
DarkLord
Abszolút megéri! Elég igényes a csomag és sok mindent is adnak hozzá, ha a játékot nézem most 15 órám van benne, az meg egyszerűen fenomenális! Rengeteg lore, küldetés, helyszín...sokszor annyira sok is a helyszín, hogy ártatlan kezdő játékosok be is gőzölhetnek, mert nem tudják merre menjenek / mit csináljanak. 10/10 ez minden elfogultság nélkül.
3.
3.
csabuszflash
Hát az order az egy külön történet(ha lenne ps4 max 3000 hufot adnék érte, szarkazmus és gúny nélkül) viszont ha sokáig lebilincselne ez, akkor lehet kiadnék érte 1ekt mert amugy nem sokat szoktam venni játékot.
2.
2.
Stranger
#1: Ha a The Order 1886-t megvették 20k-ért, akkor ez nem kérdés...
1.
1.
csabuszflash
Annyora ígéretesnek tűnik, és szerintem elragadó ez a grafikai megjelenítés és történet mélysége,de vajon megér dobozosan 11ezret vagy 13at ha az adventurer kiadást nézzük? van benne akkora tartalom h megéri megvenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...