Brit toplista: második helyen rajtolt a Bloodborne

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 30.
  • Toplista
Link másolása
Továbbra is a Battlefield: Hardline vezeti a brit játékeladási toplistát, de nem sokon múlt, hogy a Bloodborne szerezze meg a múlt hétért járó aranyérmet. Szépen kezdett az új Borderlands-csomag is.

Továbbra is a Battlefield: Hardline vezeti a brit játékeladási toplistát, és bár a játék első heti eladásai gyengébbek voltak, mint a Battlefield 4-é, a második hete már jobban sikerült, így a kettőjük közötti különbség is csökkent. A második helyezett a Bloodborne lett, igaz, alig 22500 példányon múlott az aranyérem.

A héten két másik újoncunk is volt. A Borderlands: The Handsome Collection a harmadik helyen rajtolt, így ha valakinek van még kérdése azzal kapcsolatban, hogy mi értelme van ezeknek a gyűjteményeknek, nos, az itt keresse rá a választ. A Milestone Ride-ja viszont gyengén kezdett, a huszonötödik lett, amiben valószínűleg az is közrejátszott, hogy az xboxos verzióit az utolsó pillanatban eltolták április közepére.

  1. Battlefield: Hardline
  2. Bloodborne
  3. Borderlands: The Handsome Collection
  4. Grand Theft Auto V
  5. FIFA 15
  6. Dying Light
  7. Call of Duty: Advanced Warfare
  8. Far Cry 4
  9. Minecraft: Xbox Edition
  10. The Order: 1886
  11. Mario Party 10
  12. Final Fantasy Type-0 HD
  13. Minecraft: PlayStation Edition
  14. Resident Evil: Revelations 2
  15. Evolve
  16. Forza Horizon 2
  17. Halo: The Master Chief Collection
  18. Disney Infinity 2.0
  19. WWE 2K15
  20. Destiny
14.
14.
Sischo
#3: Igazad van, ezt nem kalkuláltam bele. Ennek tükrében tényleg meglepően jól nyitott a Bloodborne. Mondjuk biztos sokan leteszik a játékot fél óra után, mert nem az ő világuk, de ez már nem változtat ezeken az adatokon :)
12.
12.
Uborka2
A demo alapján nekem bejön a BF. Angry Joe meg nem igazán érdekel
9.
9.
Uborka2
8.
8.
kopic
Es csak 1 platformra jelent meg.
7.
7.
kopic
#1: Az igaz h retegjatek de ettol fuggetlenul megis 2-ik helyen nyitott, ami eleg szep dolog !
6.
6.
simon 555
#2: Ja, Angry Joe is azért adott rá egy szép 4-est :D
5.
5.
Hunszi
#3: na ez jó egyszerre ment :))
4.
4.
Hunszi
#1: azt azért vegyük figyelembe, hogy a BF multiplatform cím, a Bloodborne pedig csakis kizárólag egyetlen egy platformra jelent meg, ennyi az oka csak...ellenkező esetben toronymagasan első lenne
3.
3.
Yanez
#1: Tedd hozzá azt, hogy a Bloodborne NEM multiplatform, mint a BF, hanem csupán egyfajta konzolra jelent meg, és még így is a 2-ik helyen végzett!!! Pedig mennyi multiplatform van mögötte! És akkor most számolj, mi lett volna ha nem csak PS4-re jön, hanem minden másra!
2.
2.
Uborka2
1.
1.
Sischo
Hát azért itt kijön hogy egy rétegjátékokat mennyire kevésbé éri meg csinálni mint kihányni egy mainstream tucatjátékot, A Bloodborne se tudta megelőzni a Hardline-t hiába kapott remek kritikákat és hiába nagy a hype körülötte, még így a Battlefield lett az első, pedig az elég közepes lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...