Megvan a Metal Gear Solid-film írója

Miközben a Kojimával kapcsolatos hírek arról tanúskodnak, hogy egyre paprikásabb a hangulat a Metal Gear Solid-sorozat fejlesztői és kiadója között, érkezett valami jó hír is a témában: megvan az MGS-film írója!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Jó hír? Szerintem a palinak annyi japón kellett átcumiznia magát, hogy megcsinálták bukkake film trilógiába, mert akkor már kellemeset a hasznossal. Így ránézésre az eddigi filmjei konkrétan rosszabbak a semminél, de szó szerint, az az inkább félrenézek, nézem a falat, vagy akármit, csak ne kelljen látnom kategória.
#5
#4: Mi? O_o
#4
innen az esos Angliabol uzenem neki,hogy igazabol nincs nehez dolga......jatsza vegig a Metal Gear Solid-ot(ps1)...aztan ahogy az megvan.... irja le izlesesen es kesz is a forgatokonyv!
mi orulonk,mert akko baj nem lehet....o orul,mert a karierje megmenekult!
Es Kojima se tepkedi talan "annyira a hajat"
#2
Én nem értem miért nem lehet egy normális írónak adni a történetet!? Akár Hayter maga is írhatta volna ő azért az X-men-ekkel letett valamit az asztalra + ő ismeri a legjobban az MGS univerzumot. Pont oda kell adni egy olyannak aki hozzá sem szagol az egészhez és nem valami sikeres a szakmájában...
#1
YanezModerátor
Egyik szemem sír, másik szemem zokog.