Nem tetszik a Nintendónak a Super Mario 64 HD

Egy lelkes Mario-rajongó a Unity alatt összerakta a Super Mario 64 első pályáját, és szabadon letölthetővé tette. A Nintendónak nem tetszett a próbálkozás, több helyről is leszedette a fejlesztést.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Törölt felhasználó
#10: Azért megnéznék én egy ilyen komcsi-zsidó japánt.
:)
Én inkább tetű, vadkapitalista faszságnak titulálnám az ilyet.
#18
Törölt felhasználó
#4: 1*ű.
Csinaljanak játékot. Jót.

Es akkor senki nem csinál "remixet" magának, ha ilyennel akar játszani, mert játszani fog nem ilyeneket kalapálni.
#17
#15: Részben igazad van. De erre akkor is azt tudom mondani, hogy ha valaki seggfej akkor nem mentesíti ez alól az, hogy más is volt már seggfej.
#16
1, Super Mario 64 a mai napig megvehető a WiiU-ra és 3DS-re.
2, maga a készítő is bevallotta, hogy Nintendo termékekből emelt át komplett modelleket, ergo szabadalmat sért.
Ha nem jár el a Nintendo ez ügyben, akkor mások is vérszemet kaphatnak és nekiállhatnak szétlopkodni a cuccaikat. Interneten pl. kismillió Pokemon játékot lehet találni, de azokat nem törölteti a N, mivel mindent újrarajzoltak bennük.
+Örüljön, hogy csak töröltették, van olyan cég amelyik egyből perelne...
#15
NorbiiiModerátor
#14: Szóval ezzel nem akartam a Nintendo részét igazolni semmivel sem, mert sok hibát vétett már a Nintendo, csupán annyit írtam, hogy a Sony-nál, és az MS-nél is biztosan voltak már rossz, és ízléstelen mondatok, illetve húzások. És még1x, ez még nem mentesíti a Nintendo-t a hibái alól, és nem is lehet ezt ezzel magyarázni, sem védeni, sem igazolni! :)
#14
NorbiiiModerátor
#13: Dehogy! A hozzászólásom második fele arról szólt, hogy a hozzászólásokban valaki írta, hogy a Nintendo ilyen olyan "rohadék" cég, erre mondtam, hogy a többi cégnél is biztosan találni rossz mondatokat, döntéseket, persze ez nem menti fel a Nintendo-t a hibái alól, mert azok is vannak!

Erről szólt a második fele! :)
#13
#9: A kommented második része egy jó nagy logikai bukfenc. Más cégek megkérdőjelezhető húzásaival akarod igazolni a Nintendo-ét!? A fanatizmus tévútra visz.
#12
#10: Tényleg japán? Nem is tudtam, még jó hogy szóltál. Köszi <3
#10
#7: "Egy mocskos zsidó, kommunista banda az egész Nintendo"

Tipikus hulye magyar vagy akinek ha vki nem tetszik akkor azonnal zsidozik. Nem gyanus, h a nintendo csutka japan ceg?? Istenem....
#9
NorbiiiModerátor
Vannak írásoa, és iratlan szabályok. Ha ez nem fér bele, akkor a Nintendonak van igaza, viszont és itt részben egyetértek godach-al, ha az N nem szólt volna semmit, nagy probléma nem lett volna!

Ha szimpatikus ez a döntés, hanem, a Nintendo-ra szükség van! A Sony-nál, és az MS-nél is ha nagyon kutakodnék, biztosan találnék hibás, illetve pofátlan döntéseket, nyilatkozatokat....
#8
Csak a szokásos Nintendo reakció.. Folyamatosan magukat ássák el ezekkel.. Kezdve a Youtube-os videókkal való baszakodásokkal
#7
#4: Valószínűleg örülnék neki, hogy 0 befektetett munkával kerül a hírekbe a játék, amiből már bevételem amúgy sem lenne. Emellett ki is állhatok a másolat mellett, vagy kisebb pénzösszeget is elutalhatnék a fejlesztőnek. Persze nem a jó szándék vezérelve, csak hogy lássák, mennyire rendes cégem van, és egy pozitívabb kép alakul ki az emberekben, ami a jövőre nézve nekem csak jó lehet.
Ezzel szemben mi van? Fossák ki a folytatásokat, 20 éve ugyanazokból a frencsájzokból építkeznek, Wii-re méregdrágák a játékok, felhasználó- és közösség-ellenesek. Youtube-ra is csak akkor tehetsz fel videót a megvett játékról, ha a bevétel 30%-át (vagy nemtom pontosan mennyit) ők kapják.
Egy mocskos zsidó, kommunista banda az egész Nintendo, még a szart is addig facsarják, amíg ki nem csurran belőle az utolsó fillér is. Élősködő rohadékok, menjenek csak tönkre.
#6
#5: Itt nem az anyagi károkról van szó. És nem a WiiU eladásokat féltik. Ez teljesen más, és totál meg is érthető.
Ha csak egy fontot is használsz, ami nem commercial free, ott is az a minimum, hogy az alkotóval felveszed a kapcsolatot, megnézed, hogy használhatod-e, stb. Nem 5 Ft az a copyright és all rights reserved. Kiírni könnyű, de van mögötte több is.
#5
#4: Most őszintén. Ez a rajongói alkotás egy közel 20 éves játék miatt, milyen anyagi károkat okoz? Főleg, mivel még csak változtatni sem változtat csak a grafikán.
Persze, érthető hogy védi az N a termékét, kabaláját, de szerintem emiatt senki nem fog lemondani egy esetleges WiiU-ról vagy akármiről, amivel a nintendo-nak kárt okozna.
#4
#2: Mert ha neked lenne egy céged, neked lenne egy terméked, neked lenne jogi osztályod, és azt látnád, hogy valaki mindenféle jogszabályt megszegve csak úgy "ellopta" a terméked elemeit, hogy saját kis programjába tegye... nem tennél másképp, mi? Hazudj nyugodtan! :-)
#3
Én maradok a jó öreg 2d-ben
#2
Hányhatnékom van a Nintendótól, remélem csődbe mennek.
#1
És a PC-s 2012-es Mario Forever nem gond? Rayman elemek mindenhol és amatőr animációk tömkelege.