Traileren a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 3.
  • Videó
Link másolása
Májusban érkezik a Final Fantasy X/X-2 felújított változata PS4-re és a Square Enix jóvoltából most egy vadonatúj előzetessel szolgálhatunk róla. Ha kedveled a JRPG-ket, akkor a lágy zongoraszólamok a szívedig hatolnak majd.

A Square Enix tavaszi játékmegjelenései jóformán a felújított játékokról szólnak, a Type-0 után május 12-én érkezik a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PlayStation 4-re. Az új verzió az összes eddig megjelent bővítményt tartalmazza a HD-grafika mellett, mentéseink kompatibilisek a PS3-as és a vitás verzióval is.

4.
4.
aRkye
A tizedik résszel ismerkedtem meg a sorozattal, és lettem a rajongója. Nem meglepő, hogy újra hd-sítik. Ha lenne új generációs gépem, biztos beruháznék rá, még ha 4szer is toltam végig ps2-n. Igaz, az X-2 már kevésbbé kápráztatott el, de még mindig jobb, mint az összes későbbi epizód.
3.
3.
Naridar
Szerintem az international edition-ök extráiról (2-féle sphere grid, plusz főellenségek, szörnynevelés az X-2-ben, Last Mission, stb.) van szó. Tudtommal a PS3-as és Vitás verziókhoz nincsenek DLC-k.
2.
2.
simon 555
#1: Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg :D
1.
1.
Csoki80
"az összes eddig megjelent bővítményt tartalmazza" Milyen bővítmények voltak, komolyan érdekelne??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...