Kate Upton napi egymilliót hoz egy játéknak

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 6.
  • Hír
Link másolása
Mióta a Kate Upton-féle Game of War: Fire Age TV-reklámok adásban vannak, a játék naponta egymillió dollár bevételt termel. A trend azt mutatja, hogy csinos lányokkal még mindig el lehet adni mindent.

Van ez a Game of War: Fire Age című mobiljáték, amely a második helyen áll az iOS App Store legnagyobb bevételt hozó címeinek toplistáján, szorosan a Clash of Clans mögött. Az alkotás nem túl forradalmi stratégia, csakúgy, mint a Clash of Clansban, ebben is egy birodalmat kell építenünk, majd összeállhatunk barátainkkal és csatázhatunk a többi játékos ellen. Még 2013 nyarán jelent meg.


Mint ismert, a fejlesztők Kate Uptonnal domborulataira építették a játék TV-reklámját novemberben, amit azóta több mint kilencezerszer sugároztak a csatornákon, például a Super Bowl szünetében is. A durva marketing megtette a hatását: az ingame tranzakciók bevételei megkétszereződtek a reklámkampány debütálása óta, így az már napi egymillió dollárt hoz a Machine Zone-nak, írja az Los Angeles Times.

Szóval dekoratív hölgyekkel továbbra is el lehet adni mindent, még egy középszerű mobiljátékot is.

26.
26.
Nothing
#10: Tényleg nem kötekedés, de a véres külsõ és a brutalitás azért közelebb àll a verekedéshez, mint a tangában ugráló, cincogi playmate-utánzatok. Egyébként a legelsõ rész óta próbálgatom, adok neki esélyt a bizonyításra, de a grafikán kívül semmi nincs benne, amit a konkurencia ne tudna százszor jobban/stílusosabban elénk rakni (normális AI-t pl. 97 óta nem képesek összehozni neki). Harcrendszer? Màrmint a kétgombos "püfölök aztán betalálok vagy sem" módszer kombinálva a túlgyorsított, követhetetlen tempóval? Ez tényleg csak hasonló a VF-hez, mert abban sokkal logikusabb és sokoldalúbb a kezelés, ami jóval inkább passzol a pörgõs játékmenethez. Egyszerûség - nem együgyûség. :)
24.
24.
anarchoid
KATE NAGY CICKOIROL JUT ESZEMBE ;)

Pista ul a kocsma asztalnal nagy vigyorogva. Jeno megkerdi tole: -Te meg mar mire vagy olyan buszke? -Nem fogod elhinni Jenokém, mi tortent ma reggel! Takaritom a csonakot, amikor egy csodaszep szoke no odajon, hogy kivinnem-e a vizre egy kicsit. Hatalmas, hegyes csocsok!Nagy csocsok,Jenokem, nagy csocsok! Na kievezek vele egy darabon es mondom neki: "Baszol vagy uszol!" Hat nem tudott uszni az istenadta,nem tudott uszni Jenokem! Masnap Jeno bemegy a kocsmaba, Pista ugyanannal az asztalnal ul, de meg boldogabb! -Jeno, kepzeld mi tortent ma reggel! Takaritom a csonakot es egy bomba jo voros no megkerdi, hogy kivinnem-e a tora. Hatalmas, hegyes csocsok! Nagy csocsok, Jenokem, nagy csocsok! Na kievezek vele majdnem feluton es mondom neki: "Baszol vagy uszol!" Ez sem tudott uszni, Jenokem! Egy tempot sem tudott uszni! A harmadik nap Pista zokog az asztalnal. Jeno nagy kivancsian megkerdi, hogy mi tortent. -Nagyban takaritom a csonakot ma reggel. A vilag legszebb fekete haju noje elem all, hogy vigyem ki a tora. Hatalmas, gyonyoru csocsok, Jenokem, gyonyoru csocsok! Mar elore felallt a farkam, alig tudtam evezni tole! Kierunk a to kozepere es odaszolok neki: "Baszol vagy uszol!" Ez a parduc, ez az istenno felall, letepi magarol a ruhajat es... Vastagabb farka volt neki, mint az evezo nyele! En meg nem tudok uszni, Jenokem, egy tempot sem tudok uszni.
22.
22.
Red-E-Kamp Van
00:15nél az az óriás harcos, az nagyon tetszik.
megnéznék valami filmet, ahol akadnak ilyen harcosok, így kivitelezve.
21.
21.
RayErizo
Szerintem Ő tipikusan olyan lány akinél a 1+1 az egyenlő: 9000 Ft/perccel...
20.
20.
kopic
19.
19.
respectpele10
https://www.youtube.com/watch?t=62&v=iwM4fborwJk amúgy nézzétek meg ezt, ki meddig bírja ? :D
16.
16.
respectpele10
15.
15.
valti61
És meztelen kép is van róla...
11.
11.
kopic
Dugnám, mint kisebbségi a lopott bringát !
10.
10.
biohazard rex
#6: Mortal Kombat meg vérrel és belsőségekkel adja el magát, na most kérdem én, az jobb? Nem beszélve arról, hogy abban is minden nő nemű lény mély dekoltázzsal püfölte az ellent, azt mégse szólta meg senki. A másik dolog meg, hogyha több mint 2 órát játszottál volna (már ha egyáltalán játszottál) DOA-al tudnád, hogy azért elég kemény harc rendszere van a játéknak. (nagyon hasonló a Virtua Figtherhez.)
7.
7.
respectpele10
1# Milyen játék ??! :O
6.
6.
Nothing
Nagy (s egyben szomorú) igazság.
Ott van pl. a Dead or Alive. A túlfújt csöcsök nélkül már 97-ben sem jutott volna túl a béta verzión - a Tekken 3. MELLett morzsányi esélye sem lett volna a piacon -, így meg, beat 'em up-nak álcázott poligon softpornó-ként ipari mennyiségben nyúzhatják róla a bőröket.
5.
5.
Neo1989
Erre mondják h a szexel mindent el lehet adni.
4.
4.
gorgo
3.
3.
mestermagyar
Látszik hogy kvára élvezte a sémaszöveg felolvasását...
2.
2.
-Cash-
Én is fizetek neki egy milliót ha átjön 12 órára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...