Half-Life 2 - jól jönne egy remek single player mod?

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
Két év fejlesztés után végre megjelent a Transmissions: Element 120 mod a Half-Life 2-höz. A rajongói cucc egy minőségi egyjátékos kampányt tartalmaz, melyben ismét manipulálhatjuk a gravitációt.

Ha már a Half-Life 3 elérhetetlen homályba vész, a moddereknek kell csillapítaniuk a rajongók éhségét. Egy shokunin000 nevű tehetséges srác az elmúlt két évben egy ígéretes single player HL2 modon dolgozott. A Transmissions: Element 120 végre megjelent és mindenki számára elérhető.


Egy komor hangulatú alkotással van dolgunk, melyben a gravitációs fegyverünk egy új funkcióval bővült: a segítségével épületek között ugrándozhatunk és tompíthatjuk az esésünket. A misztikus történet az Episode 2 eseményei után játszódik.

A modder továbbfejlesztett dinamikus fényéket, post processinget, komplexebb fizikát és mesterséges intelligenciát épített a modba.

Az érdeklődők innen tölthetik le a Transmissions: Element 120-at. A modhoz nem szükséges az alapjáték, csupán a Source SDK Base 2007-et kell telepítenünk hozzá a Steamről.

6.
6.
Amugy tiszteletre melto (lenne) ez a mod, plane ha egy ember muve, de valami olyan kibaszottul bugos, hogy az kesz.
Sokszor viszatoltes utan gecimod szaggat (11fps) egy i5-on 8 giga rammal meg egy gtx 760-al.
Sz'al. meg gyurhatta volna keszito.
5.
5.
#2: Kibaszottul nem lenne meglepo.
Leszarjak.
Nem onnan jon a zs..
4.
4.
JBoy
#3: Nálad a pont. Béke veletek.
3.
3.
Rakottkrumpli
#2: Szerintem jelen állás szerint a kutyám szarára röppenő legyet sem érdekli, hogy csinálják-e, vagy sem.... Hiába csinálják most, ha már a gyerekem a térdemen ülve fogja nézni, ahogy tolom vele (mert én ilyen teljesen felelősségteljes szülő leszek, igen) és rajtam kívül is csak pár ezer veterán fogja csak tolni, mert a gamerek többi része már azt sem fogja tudni, hogy mi az a half life... Van folytatás? Nincs? Vannak kurvajó HL modok ezen kívül is tucatjával? De még mennyi!!!!. Akkor meg bőven el lehet könyvelni, hogy a rajongóktól kapunk valamit a valve-tól meg lószart sem. ;) A többit meg leszarom!
2.
2.
mestermagyar
#1: Najó, másodszorra is: Honnan a f*ból gondolod, hogy ne dolgoznának rajta? Pont hogy az lenne a meglepő.
1.
1.
crytek
Ha már a valve leszarja a széria értelmes emberek kezdenek vele valamit! Nagy királyság!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...