Half-Life 2 - jól jönne egy remek single player mod?

Két év fejlesztés után végre megjelent a Transmissions: Element 120 mod a Half-Life 2-höz. A rajongói cucc egy minőségi egyjátékos kampányt tartalmaz, melyben ismét manipulálhatjuk a gravitációt.

Ha már a Half-Life 3 elérhetetlen homályba vész, a moddereknek kell csillapítaniuk a rajongók éhségét. Egy shokunin000 nevű tehetséges srác az elmúlt két évben egy ígéretes single player HL2 modon dolgozott. A Transmissions: Element 120 végre megjelent és mindenki számára elérhető.


Egy komor hangulatú alkotással van dolgunk, melyben a gravitációs fegyverünk egy új funkcióval bővült: a segítségével épületek között ugrándozhatunk és tompíthatjuk az esésünket. A misztikus történet az Episode 2 eseményei után játszódik.

A modder továbbfejlesztett dinamikus fényéket, post processinget, komplexebb fizikát és mesterséges intelligenciát épített a modba.

Az érdeklődők innen tölthetik le a Transmissions: Element 120-at. A modhoz nem szükséges az alapjáték, csupán a Source SDK Base 2007-et kell telepítenünk hozzá a Steamről.

6 komment - szólj hozzá!