Film készül a Five Nights at Freddy's-ből

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Five Nights at Freddy's-sorozat sikere felkeltette Hollywood figyelmét, így filmet forgatnak belőle. A jogokat a Warner Bros. szerezte meg, és a projekt elején járnak. Jelenleg írókat keresnek a forgatókönyvhöz.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner Bros. filmet készít a Five Nights at Freddy's alapján.

A mobilokra és PC-re elérhető horrorjátékban egy olyan biztonsági őrt irányítunk, aki éjjel a kamerák képén keresztül ellenőrzi az elhagyott éttermet, miközben különböző állatfigurák gonosz tréfát űz vele. Az anyagban öt éjszakát kell túlélnünk, és a folytatásokban is hasonló feladat vár ránk.


A projekt még tervezési státuszban van, jelenleg forgatókönyvírókat keresnek hozzá. Roy Lee (Run All Night, Poltergeist), Seth Grahame-Smith és David Katzenberg (Beetlejuice-folytatás) lesz a film producere.

A játékok alkotója, Scott Cawthon szerint a történet alkalmas arra, hogy vászonra vigyék, és szerinte egyedi horrorélményhez juthatnak a nézők, míg Grahame-Smith szerint egy "őrült, félelmetes és hátborzongatóan aranyos" adaptáció várható tőlük.

16.
16.
Gamer800
2 éve várunk a csodára de még mindig nem jött ki előzetes
15.
15.
XDgamer
Ja és 5gyerek vagyis five missing children
14.
14.
XDgamer
A purple guy ölt meg 5 gyereket és a hullájukat belerejtette az animatronikokba és amikor megijesztenek akkor igazábol sikitanak.A harmadik vegen a gyerekek szellemei megakarják ölni a purple guyt és annak volt annyi esze hogy elbujt springtrap testébe és alapból nem szabad gyorsan mozogni mert kilazulnak a csavarok és a rugok és olyankor összenyomja a testét és igazábol azért mozognak lassan.és ugye meghalt a p.g.(purple guy) és igy a gyerekek szellemei fe
lszálnak a menybe és ugye ez a "good ending,.
13.
13.
petimanus
#9: A valóságban egy volt Chuk E. Cheese dolgozó összevitázott a manager-el, majd egyik nap az egyik wc fülkébe zárva magát kivárta a zárást, majd lelőtt 4 dolgozót, végül állba lőtte az éjjeli managert, aki túlélte a támadást, s értesítette a rendőrséget. Nem volt holttest rejtés, csak távozott a helyszínről, később elkapták és a manager tanúvallomása alapján elítélték. Az elkövetőt Nathan Jerard Dunlap-nak hívják, az eset 1993-ban történt.

A játék gyerekek elrablásáról szól, hogy a gyilkos beöltözött az egyik jelmezbe, s elrabolt és megölt pár kisgyereket, akik testét a robotokba rejtette, majd később ugye mikor a gyilkos a gyermekek szellemei elől menekülve springtrap-be bújt, annak mechanikája megölte.

A valós történet csak ihletése volt a játékénak. A helyszín, az időpont, az áldozatok száma. A "valós történet alapján" kifejezést ne tessék szó szerint érteni. Filmekben és játékokban is inkább azt jelenti, hogy vagy a helyszín, vagy az esemény egy eleme hasonlít az adott médiumban produkáltakra.
12.
12.
goblinfing
#9: A valóságban nem történt ilyesmi hogy belerakta volna jelmezbe a hulláját bárkinek is, és a játék története szerint nem dolgozókat ölt meg és nem is pisztollyal hanem gyerekeket egy teljesen ismeretlen valaki.
11.
11.
kastorhun
#3: Az MEt megpróbálták forgatókönyve önteni, csak nem jött össze.
10.
10.
Mufika
#9 Belerakta*
9.
9.
Mufika
#8 Aztán a hullájukat beleragta a jelmezekbe.
8.
8.
goblinfing
#1: A valóságban van 1 Chuck E. Cheese nevü gyorsétterem amerikában ahol régebben hasonló "animatronics" állatok voltak mint a Five Nights at Freddy's-ben. A történet igazából nem egyértelmü sokak számára ha nem olvastak utána de a 90-es évek elején volt 1 rabló gyilkosság 1 ilyen étteremben ahol 3 embert lelött valami drogos nigger, a játékban szereplenek dolgok amik arra utalnak hogy ott is hasonló dolgok történtek.
7.
7.
goblinfing
#6: Azért ez enyhe túlzás.
6.
6.
Uborka2
Az FNaF játék az igaz történet alapján készült.
5.
5.
PaulMarloW
film készül belőle húha
4.
4.
petimanus
A FnaF világa és lore-ja más médiában nem hiszem, hogy megállná a helyét. Járkáló nem emberi gyilkosok elől a menekülés. A FnaF horroját az adja, hogy az ember ki van szolgáltatva a játékmechanika által a jumpscare-eknek. Onnantól, hogy az emberünk emberként viselkedne a mozivásznon, szóval meg tud ragadni egy csavarkulcsot, tűzöltókészüléket, el tud bújni stb, tud küzdeni az ellenfelei ellen. Innentől elmarad a horror élmény és slasher lesz belőle, holott a FnaF horror élménye pont nem ebből fakad.
Ráadásul a FnaF misztikumának nagy része az apró elhelyezett utalásokból, mini game-ekből és az internetes konspirációkból fakad.
A FnaF-t nagyon nehéz átvinni filmbe úgy, hogy ne csak egy mészár horror legyen.
Nekem ez a meglátásom...Ráadásul mire kijönne a film, valószínűleg már más lesz az internetes köztudatban, ha csak nem jelenik meg még több játék.
3.
3.
zsocc-nrg
hát ez kész :D bezzeg a Bioshock, Gears Of War, Dante's Inferno, American McGee's Alice filmek mind-mind parkolópályán vannak már ha egyáltalán kezdenek velük majd valamit nem beszélve arról mennyire jó lenne egy fasza God Of War, Mass Effect, Halo vagy Dead Space film. Ilyen filmek mögé kéne beszállniuk a nagy stúdióknak, mert ezek páratlanul jó alapok. Azért kíváncsi leszek ebből mi lesz.
2.
2.
Nothing
"Jelenleg írókat keresnek a forgatókönyvhöz"
Vagyis 90%, hogy semmi nem lesz az egészből.
Talán jobb is.
1.
1.
azureknight0715
étterem? wtf. Nem reálisabb egy játékbolt? Na mindegy elégé zs kategóriás szaga van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...