Folytatást kaphat a Need for Speed mozifilm

A Variety jelentése szerint az Electronic Arts nagyon szeretné, ha folytatást kapna a tavaly bemutatott Need for Speed film. A második rész a jelenlegi helyzet szerint kínai közreműködéssel készülne, így Kínában is játszódna.

A Variety arról számolt be, hogy az Electronic Arts partneri megállapodást kötött a Paramounttal is együttműködő China Movie Channel Program Center, a Jiaflix Enterprises és a 1905 Pictures produkciós cégekkel.

Az egyezség a következő Need for Speed mozifilm miatt született meg, az EA ugyanis a hűvös fogadtatás ellenére folytatni szeretné az adaptációt, aminek első része ugyan 66 millió dollárból készült, mégis kitermelt 203 millió dollárt. Ebből 65 millió dollárt Kínában szedett össze, így teljesen érthető, hogy az EA Ázsia felé orientálódik, a folytatást pedig ennek megfelelően kínai támogatással és rengeteg kínai helyszínen képzeli el.

A Variety azonban arról is ír, hogy a film jogai egyelőre a DreamWorksnél vannak, a két fél pedig még meg sem kezdte a tárgyalásokat, így egyelőre csak tervezőasztalon létezik a Need for Speed 2, amiben nem kizárt, hogy visszatér Aaron Paul is.

21 komment - szólj hozzá!