Folytatást kaphat a Need for Speed mozifilm

A Variety jelentése szerint az Electronic Arts nagyon szeretné, ha folytatást kapna a tavaly bemutatott Need for Speed film. A második rész a jelenlegi helyzet szerint kínai közreműködéssel készülne, így Kínában is játszódna.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#20
#19: A walking dead egyik közkedvelt szereplője.
A breaking bad másik közkedvelt szereplőjére gondolt, aki itt a főszereplő ám darylre utalva.
Bitch!
#17
Nem láttam a filmet, így kérdezném azoktól akik igen. Van ebben valami NFS-es? Mert tudtommal, nem dolgozták fel egyik játék történetét sem. Szereplőket sem. Semmit sem. Max annyi, hogy gyönyörű autókkal nyomulnak, de valljuk be ennyi erővel lehetne Grid, Forza vagy akár Gran Turismo is, aminek szintén nem látom értelmét. Nekem csak annyi jött le, hogy a NEED FOR SPEED névvel eladtak valamit, amibe berakták a BB Daryl Dixonát "mer hogy azt mindenki szereti" (én pont nem), és kész is az NFS film.
Persze, ha valaki az ellenkezőjét mondja, akkor elgondolkozok rajta hogy megnézzem e, de a trailer után őszintén szólva még letorrentezni se volt kedvem.
#15
#14: Az a fránya szerkesztés gomb...szóval a filmnek konkrétan nem volt stílusa. A Halálos Iramban filmeknek meg van. Már a korai részeknek is több volt, mint az NFS filmnek.
#14
#13: Ezzel csak az a bibi, hogy a Halálos Iramban filmek SOHA nem a versenyzésről szóltak. Azok csak jelen voltak, de nem az volt a központ. Az NFS-nél az volt, és ezzel nincs gond, de ettől még egy picivel normálisabb sztorit, karaktereket meg atmoszférát teremthettek volna, mert ezek így konkrétan hiányoztak a filmből. Valamint a versenyek közül is egyedül az első és az utolsó volt olyan, amire azt lehetett mondani, hogy "na igen." NFS ide, autók oda, ennél sztem több kell a második részben.
#11
#9: Ja, a NFS film a versenyről szólt, csak halálosan blődli volt, minden eleméből az olcsóság, a gagyiság sütött. Nem azt mondom, hogy teljesen rá kellene állni a F&F-féle vonalra, de azért lehetne meríteni onnan, lásd mondjuk a F&F korai részeit. Annyi történet meg konfliktus pedig a NFS-ekben is van, szóval nem érzek ellentmondást. Arról nem beszélve, hogy a NFS játékok utoljára nagyjából akkor voltak elemükben, amikor az illegális éjszakai, neonfényes-tuningolós vonalon mozogtak...
#8
Nincs ellene kifogásom, csak előbb példát kellene venni a Halálos Iramban sorozatról, ami szintén nem a filmművészet csimborasszója, de mégis élvezetes, látványos mozik, kritikailag többnyire sikeresek, a népek zabálják, a pénzt meg számolatlanul termeli. Ehhez képest a Need for Speed film... inkább hagyjuk is.
#7
Hát igen, tényleg az autókról és a versenyekről szóllhatna a folytatás ha lesz.
#6
#5: Kínában az ötmillió at jelenti, hogy a kis vidéki mozikban lézengett 1-2 ember a premieren. ;)

Szerintem jó volt az első rész, nekem bejött ez a road movie-s elgondolás, lehet, hogy ha jobban rámennek a versenyekre, akkor még egyszerűbb lett volna a sztori, akkor meg már miért nem Uwe Boll. ;) Remélem, visszatérnek a szereplők, én személy szerint megnéznék még egy filmet velük/róluk, még ha nem is versenyeznek a Nagy Fal tetején. (Bár ha amcsik csinálják Kínában, a Nagy Falat nem lehet majd megkerülni, ha értitek, hogy értem, haha. :P )
#5
Hát jah, made in china...Majd promózhatják, hogy az első nap ötmillióan nézték meg...(Kínában) :) Az első még úgy ahogy elment, de nem volt nagy szám
#4
#2: A Halálos Iramban sem az autókról szólt. Még az első két részben sem. Ott voltak a központban ez tény, de messze nem róluk szólt.
#3
Reméljük jobb lesz mint az első, mert ugyan volt benne egy-két jó verseny, de minden más tekintetben kritikán aluli volt.
#2
Én örülök neki, egész jó film lett szerintem. Ez legalább az autokról szól nemúgy mint a halálos iramba ami szépen letért az útról.