Wolfenstein: The Old Blood - lesznek náci zombik

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hónap elejétől kapható Wolfenstein: The New Order kiegészítőben, a Wolfenstein: The Old Bloodban visszatérnek a legutoljára a Return to Castle Wolfensteinben felbukkant náci zombik is.

A tavaly megjelent Wolfenstein: The New Orderben egészen elképesztő disztópikus, nácik uralta világban kellett helyt állnunk, az új epizód első kiegészítője, a Wolfenstein: The Old Bloodban azonban még jobban elmélyedünk a természetfeletti erők uralta náci okkultizmus rejtelmeiben.

Egy nagyon rövid teaser videó ugyanis arra igyekszik felhívni a figyelmünket, hogy a Wolfenstein: The New Order önmagában is játszható első kiegészítője, a Wolfenstein: The Old Blood visszahozza az utoljára a Return to Castle Wolfensteinben szerephez jutó náci zombikat is.

Jó eséllyel a játék The Dark Secrets of Helga von Schabbs című küldetésében botlunk majd bele az élőhalott katonákba. Ebben a misszióban B.J. Blazkowicz ugyanis Wulfburgbra látogat majd, ahol egy megszállott náci archeológussal kell találkoznia, aki olyan ősi ereklyék után nyomoz, amelyek ősi, sötét erőket szabadítanak fel.

Az expanzió kétféle változatban fog megjelenni: A digitális kópia PC-re és Xbox One-ra május 5-én jelenik meg, míg PS4-en egy nappal később lesz tölthető a kiegészítés. A fizikai változatok május 15-én kerülnek boltokba, de csakis PC-n és PlayStation 4-en.

6.
6.
Sischo
#4: Nyilván nincs.... Nem vagyok hülye, csak a Bloodborne-ban az Old Blood kifejezésnek jelentős szerepe van, és ezért szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek ez ugrik be róla. De ezért is írtam oda, hogy akaratlanul...
5.
5.
Sechu
Én nagyon várom ezt a kiegészítést! Nemrég toltam végig a TNO-t és nagyon tetszett!
4.
4.
PaprikaJancsi
#1: Semmi köze hozzá :D
Ez a régi rézsre utal, ami itt játszódott az eleje a Kastélyban. Azért mert benne van a Blood szó attól még nem lesz Bloodborn vonatkozású.
3.
3.
Moltes
valaki meg elvezi ezt a zombis baromsagot? nem unalmas mar egy kicsit? :D
2.
2.
Chrysh
Hogy miért kell a sokadik játékban is náci zombikkal tromfolni, azt nem értem.
1.
1.
Sischo
Ez az Old Blood-os alcím akaratlanul kicsit Bloodborne vanatkozású lett :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...