Brit toplista: megint a Battlefield: Hardline az első

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 9.
  • Toplista
Link másolása
Kissé megkésve, de szállítjuk a legutóbbi brit játékeladási toplistát, amely ezúttal is a Battlefield: Hardline-t dobta ki aranyérmesként. A From Software-nek jelenleg két címe is a legjobb tíz között szerepel.

A Battlefield: Hardline már harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát, egyetlen cím sem tudta megszorongatni. A GTA V a második helyen végzett, így a múltkori ezüstérmes, a Bloodborne most már csak a harmadik - igaz, a From Software másik "újonca", a Dark Souls II: Scholar of the First Sin a nyolcadik helyen nyitott, ami nem rossz eredmény.

A Far Cry 4 az ötödik lett, miután a húsvét apropóján több helyen is akciósan árulták, illetve szépen tartja magát a Dying Light is, aminek ezúttal egy kilencedik helyre futotta. Két új játékunk volt még a múlt héten, a The Sims 4: Get to Work a tizennyolcadik, a Xenoblade Chronicles 3D pedig a huszonhetedik helyen kezdett.

  1. Battlefield: Hardline
  2. Grand Theft Auto V
  3. Bloodborne
  4. FIFA 15
  5. Far Cry 4
  6. Call of Duty: Advanced Warfare
  7. Borderlands: The Handsome Collection
  8. Dark Souls II: Scholar of the First Sin
  9. Dying Light
  10. Destiny
  11. Minecraft: Xbox Edition
  12. Halo: The Master Chief Collection
  13. Forza Horizon 2
  14. Minecraft: PlayStation Edition
  15. WWE 2K15
  16. Evolve
  17. Disney Infinity 2.0
  18. The Sims 4: Get to Work
  19. The Order: 1886
  20. Pokémon White Version 2
16.
16.
arsenal1974
A MULTI FOS!!!Azt hiszem elég finoman fogalmaztam.
8.
8.
Adritt7
#5: Ott legalább van esély megtanulni játszani vele !Itt nincs... lehetsz akár mekkora sztár !!Az első de ha nem akkor a második respan nál tuti valami ellenfelet tőled egyetlen méterre fog kitenni tálcán kínálva neki a fejed!És ha szerencséd van akkor csak egyet és nem ötöt !!!
5.
5.
Falcon
nah most így döntsem el hogy kell e a hardline annyira szélsőséges véleményeket hallok mindenhonnan .....de a advanced warfarénél csak jobb lehet
2.
2.
p3ti
#1: Sajnos igazat kell adjak. Én mondjuk nem teljes áron jutottam a hardline -hoz, mert sikerült szerezni egy promó lemezt belőle. De még így is úgy érzem hogy minősítetlenül sz*r lett az egész. Abszolút semmi ambícióm nincsen arra hogy játsszak a multival. Szerintem a következő BF amit megveszek a BC3 lesz, addig pihentetem a sorozatot.
1.
1.
Adritt7
Az első helyezett játék szerintem minősíthetetlenül rossz!Akkor már inkább az Advanced Warfare pedig az is gáz!Hála istennek mind ketött megvettem!A szégyen meg is öl lassan.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...