Frissítve: LEGO Dimensions - legósított Skylanders

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 9.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de az imént történt szivárgás miatt gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Warner és a LEGO belép a Skylanders és a Disney Infinity piacára.

Márciusban röppentek fel a pletykák, miszerint a Warner és a LEGO is megirigyelte a Skylanders és a Disney Infinity (egyébként egészen elképesztő) sikerét, és maga is előrukkol egy hasonló projekttel, ahol természetesen a LEGO-figurák és -kockák kapják a főszerepet.

Nos, a LEGO Dimensions formális bejelentése ugyan még mindig nem történt meg, de a Toys R Us már kilistázta a címet, eszerint PS4-en, PS3-on, Xbox One-on, Xbox 360-on és Wii U-n landol a képen is látható csomag. A játék hasonlóan működik, mint a riválisai, csak itt a figurák rendes LEGO-bábuk (kinézetre legalábbis), az ezeket "digitalizáló" portált pedig mi magunk építhetjük fel - ehhez egy különleges alapzat tartozik majd.

A játékban kezdetben három figura, Batman, Gandalf és a LEGO-filmből ismerős Wyldstyle lesz játszható, de a világvégére és a világ(ok) mentésére kihegyezett történet más karaktereken és különböző járműveken keresztül is behúzza és összemossa az univerzumaikat. A Traveller's Tales által fejlesztett cím kezdőcsomagja 100 dollár lesz.


A fenti dobozkép egyébként egy másik rejtélyt is felfed: az utóbbi napokban több teaser kép is feltűnt a fenti címek közösségi oldalain, amelyek egy LEGO-val kapcsolatos, és amúgy április 9-én esedékes bejelentést teaseltek. Úgy tűnik, a LEGO Dimensionsről volt szó, ami azt is jelenti, hogy hamarosan további részleteket is kapunk a fejlesztésről.

Update! Ez gyors volt, alig tettük ki a hírünket, máris befutottak a hivatalos sajtóanyagok. A LEGO Dimensions szeptember 27-én kerül boltokba, és a készítők szerint a különböző univerzumok összemosása az egyik legjobb fícsör, elvégre mennyire poén, hogy "Gollam a Vissza a jövőbe DeLoreanját vezetheti New Ninjago Cityben".


A LEGO Dimensions maximálisan kiegészítő-orientált játék lesz, ez már most látszik: az alapcsomagon túl folyamatosan érkeznek majd a különböző apróságok a címhez, új pályák, küldetések, szereplők, járművek, fegyverek és képességek is várhatók, a 2015-ös (!) felhozatal például így néz ki:

  • Back to the Future Level Pack Marty McFly minifigurával
  • LEGO Ninjago Team Pack Kai és Cole minifigurával
  • Három Ninjago Fun Pack Jay, Nya és Zane  minifigurával
  • Két DC Comics Fun Pack Wonder Woman és Cyborg  minifigurával
  • Három The Lord of the Rings Fun Pack Gollam, Gimli és Legolas minifigurával
  • Négy The LEGO Movie Fun Pack Emmet, Bad Cop, Benny és Unikitty  minifigurával
  • The Wizard of Oz Fun Pack Nyugati boszorkány minifigurával


Update #2! Kaptunk néhány screenshotot is, íme:

2.
2.
Hehe, épp most néztem Communityt.

Sauron a város közepén azért nem rossz.. :D
1.
1.
a3a
Habár a lego maga eléggé passzol ehhez a játékstílushoz, azért kíváncsi leszek mennyire lesz lehúzás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...