Splatoon - lőttek a csapatmunkának

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Splatton társrendezője, Yusuke Amano az Edge-nek adott interjúban erősítette meg, hogy a játékban nem tudunk majd kommunikálni a többiekkel, mert szerinte az online lövöldékben túlságosan negatívak az emberek.

A Nintendo Wii U idei felhozatalának egyik legígéretesebb címének tűnik a május 29-re datált Splatoon, de a játék társrendezője, Yusuke Amano legújabb nyilatkozata jó eséllyel rengeteg potenciális vásárlót riasztott el.

Amano ugyanis az Edge-nek adott interjúban megerősítette, a Splatoonban nincs és nem is lesz lehetőség voice chatre, vagyis játék közben nem tudunk majd szóban is kommunikálni a csapattársainkkal, ezzel alaposan meghatározva a játékélményt. Amano azzal magyarázta a döntést, hogy személyes tapasztalata szerint az online lövöldékben játék közben nagyon negatívak, sokszor ellenségesek a játékosok egymással, így inkább az online játékok pozitív oldalára koncentráltak.

8.
8.
vmiki88
#4: Ahhoz képest az gépiparuk k***a jó meg jó játékokat csinálnak, de gyakran nem értik meg a nyugati világot.
7.
7.
vmiki88
#6: Én konkrétan jókat röhögök, mert gyakran nagyon kedélyes játékosokkal játszok, akikkel lehet hülyéskedni is néha.

Igaz nem a CS-hez hasonló játékokban, hanem a Team Fortress 2-ben meg a DotA 2-ben.
6.
6.
Cipo3
Nagyon nagy igazság. Én is kikapcsolnám kötelező jelleggel minden játékban. Teljesen lerombolja a játékélményt. Van aki zenét hallgat van aki direkt idétlen dalt énekel, van aki meg végig átkozódik vagy szófosása van és minden halálára a team-et hibáztatja, hogy nem segítenek.

Ha igazi csapat játszik akkor meg úgyis használnak egy TeamSpeak-et vagy akármit.
5.
5.
Nicodemus
Ez a jatek zsenialis! Kar hogy nem jon pcre...
4.
4.
PaulMarloW
#2: japánok semmihez nem értenek
2.
2.
vmiki88
#1: A japánok nem értenek ehhez. :D
1.
1.
TJJJ
Vagy - akit túlságosan zavar a negativitás - akár ki is kapcsolhatná a beszélgetést, vagy lehalkíthatná akit akar, nem? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...