Jól fogyott az Ori and the Blind Forest

Link másolása
Thomas Mahler, a High Moon Studios alapítója örömmel jelentette be, hogy az Ori and the Blind Forest már egy héttel a megjelenése után profitot termelt. Az örömhír mellett a vállalat további terveiről is beszélt.

Sikeres volt az Ori and the Blind Forest - már a megjelenés után egy héttel profitot termelt a High Moon Studios mesés alkotása. Mindezt Thomas Mahler, a vállalat alapítója jelentette be a NeoGAF-on, emellett a terveikről is beszélt.


Mahler azt írta, hogy nagyon örülne annak, ha egy filmstúdió megvenné a jogokat és vászonra vinné Ori történetét. Szerinte a sztori, amit létrehoztak filmként is megállná a helyét.

Az Ori eladásaiból bejött pénzt a saját stúdiójukba invesztálják, hogy új játékokat készíthessenek. A fejlesztő szerint 5 új kisebb-nagyobb projecten is dolgoznak és már pár prototípus is elkészült. Emellett a stúdió létszámát is bővítik, új tehetségeket is felvettek. Beszélt arról is, hogy a Microsoft nagyon örül a sikernek, így nagy eséllyel egy folytatásra is számíthatunk.


Az Ori and the Blind Forest nagyjából egy hónappal ezelőtt jelent meg PC-re és Xbox One-ra. A játék nagyon jól sikerült, nálunk is magas pontszámot kapott.

10.
10.
supair
Ízlések és pofonok. Ez geci jó!........vagy nem ugyanazzal a gémmel játszottunk?
:-)
9.
9.
Inkabb iparosmunka.
A grafika szep, a hangok jok, az iranyitas viszont, szerintem hagy kivanni valot maga utan.
Hangulata viszont nincs.
Tok lapos, semmilyen.
Nincs az mint a toki torinal, vagy a gunpointnal, vessel-nel, mark of the ninjanal, trine-nal vagy a maxnel, stb, hogy nem tudja az ember letenni.
Meg a haroldal is szivesebben jatszok pedig az valami geci nehez.
De van hangulata megpedig jo.
Ennek nincs.
Pedig jo lehetett volna.
8.
8.
PAtr0n
Így van, mestermunka, megérdemli! Folytatást belőle!
7.
7.
supair
Megérdemli a profitot. Szerzettpár kellemes órát
6.
6.
Scal
#2: pedig ez pont az a fajta játék, amiből annyi folytatás jöhet mint a bolond
5.
5.
cavefish
A szomorú az, hogy a Unity ellenére más platformokra nem jelenik meg. :(
4.
4.
headhunter86
Nekem nagyon bejött! Még ilyet, sokat. :)
2.
2.
zsocc-nrg
Nehezen tudnék ebből folytatást elképzelni de ha tényleg megcsinálják akkor szeretettel várom, az pedig hogy jól fogyott nagyon örömteli hír mert megérdemli :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...