Path of Exile: The Awakening - indul a bétateszt

Hamarosan vadonatúj kiegészítővel erősít a nagy sikerű Path of Exile. A The Awakening azonban már idejekorán kipróbálható lesz, a Grinding Gear Games ugyanis április 20-án elindítja az új csomag zárt bétáját.

A Path of Exile hamarosan megkapja legújabb kiegészítőjét, a The Awakeninget, ami a free-to-play akció-szerepjáték negyedik felvonását mutatja majd be. Ebben Dominus már halott, viszont rémséges erejének forrása továbbra is fennmarad, így Sarnból az északi Highgate felé vesszük az irányít, ahol alámerülünk a rémségek és veszélyek egész sorát rejtő hegységeknek. Szembe kell majd néznünk Wraeclast legendájával, miközben új területeket fedezhetünk fel. Tizenhárom vadonatúj képességkő ütheti a markunkat, miközben a játékmenetben is lesznek változtatások, és persze új ellenfelekkel is találkozni fogunk.


A Grinding Gear Games április 20-án indítja el a zárt béta első felvonását, egyelőre csak egy kisebb rajongói bázis számára, aztán a következő hat hétben fokozatosan megnyitja majd a béta kapuit minden játékos számára. Jelentkezni itt tudtok.

1 komment - szólj hozzá!