EA-játékok az új Humble Bundle-ben

Gyors pénzköltési lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe az esti kikapcsolódás előtt: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, benne az Electronic Arts néhány játékával. Pár dollárt megérnek, nem?

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, ráadásul ezúttal az EA játékaiból áll a felhozatal. A kiadó már másodjára állt össze a Humble-srácokkal, ezúttal (ha a kiegészítőket is számoljuk) tizenkét címre csaphattok le szuper áron!


Ezúttal két ársáv van. Ha legalább 1 dollárt fizetsz, tiéd lehet a Dragon Age: Origins, a Peggle, a Dead Space 2, a Medal of Honor: Allied Assault - War Chest (benne az alapjátékkal és a két kiegészítőjével), a Command & Conquer: Generals és kiegészítője, ha pedig a befizetések átlagának megfelelő összeggel szállsz be, még a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, a Dragon Age II, a Bejeweled 3 és a Mass Effect 2 is jár. A felhozatal bővül még persze.

A felállás egyébként a szokásos, annyit fizetsz, amennyit nem sajnálsz, a pénzt pedig úgy osztod szét a készítők, az akció szervezői és a különböző jótékonysági szervezetek között, ahogy jól esik. A játékkódok alapjáraton az Originen válthatók be, de egy-két cím a Steamen is használható.

Köszi, sanyi80!

12 komment - szólj hozzá!