Jól teljesített a Metro Redux is

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A tegnapi nap a számok bűvöletében telt, de ma se maradunk érdekesség nélkül. A 4A Games és a Deep Silver ugyanis megerősítette, 1,5 millió példányban kelt eddig el a Metro-részek felújított gyűjteménye, a Metro Redux.

Tegnap jelentettük, hogy több játék is sikeresen lépett át komoly eladási mérföldköveket, ma pedig arra derült fény, hogy a játékosok még mindig oda meg vissza vannak a Grand Theft Auto-sorozattól, így az ötödik rész PC-s változata valószínűleg megint kasszát fog robbantani.

És ma egy másik sikeres sorozat is mérföldkőhöz érkezett, a 4A Games és a Deep Silver ugyanis nagy fanfár közepette jelentette be, hogy a Metro 2033 és a Metro: Last Light felújított változatait tartalmazó Metro: Redux eladásai elérték a 1,5 millió példányt, ezzel pedig az egyik legjobban teljesítő előző generációs remastered kollekció lett.

A kiadó és a fejlesztőcsapat emellett azt is megerősítette, hogy a mai naptól már Mac-en is játszható a Redux, ami április 17-ig ötven százalékkal olcsóbban vásárolható meg a Steamen keresztül. Ha korábban már rendelkeztünk a játék PC-s verziójával, akkor pedig ingyen megkapjuk Mac-re is.

10.
10.
PaprikaJancsi
#8: Most vittem végig az AW-t, és azt kell mondjam, hogy a sorozat egyik legjobb darabja. Kevin Spacey nagyon jól megdobta az egészet. Cső játéknak nem kell nevezni, annál azért nagyobb a bejárható rész egyes pályákon. Bár nem értem minek hoztad fel a CoD-ot, mivel egy teljesen más stílus egy teljesen más közönségnek.
8.
8.
Buggy
Meg arra is nagyon jó példa, hogy nem kell Kevin Spacey egy jó fps "cső" játékhoz. Számomra ez a legjobb fps sorozat az elmúlt tíz évben. Abszolút megéri az árát. a hangulata pedig isteni.
7.
7.
Spectrum
a Metro jó példa arra, hogy van helyük a remasteredeknek, ha igényesen vannak felújítva. Bár ez csak a 2033-ra igaz, mert a Last Light már PS3-on is tökéletes volt, de az is kapott néhány új apró pályarészletet.
6.
6.
A 2033-at nagyon durván újították fel. Új játék lett.
Akinek kimaradt az pótolja. Érdekességként-az író (az elsőre gondolok ugyanis mára több tucat mellék kötet jelent meg) egyik interjújában olvastam, hogy ő maga a last Light-ot ki sem vitte, mert annyira félt rajta. Megjegyezte azt is, hogy szeretné ha a következő játék nyitottabb világot kapna. Példaként a Fallout szériát (főleg a New Vegas-t) hozta fel és azért, mert a félénk, kezdő játékosokat is be akarja vonzani a játék és a Metró univerzum világába, de ezt nagyban gátolja a kötött és néhol túlságosan feszült narratíva és a cselekmény. Persze ki mit gondol erről, én például nem féltem egyik Metro játékon se, de ismerek olyat aki egy Tomb Raider-en is bepisil. Mellesleg tervezi a trilógia záródarabját is, de ezt gondolom ti is tudjátok.
5.
5.
trion96
Ps3-on vittem végig a last light-ot és nagyon tetszett, főleg a hangulata.
3.
3.
piskóta
#1: Azt már én is rohadtul várom, az újjá éledt GSC Gameworld (STALKER alkotói) új játékáról nem is beszélve.
2.
2.
roli33
Nálam még a várólistán van, de még idén pótolom.
1.
1.
crytek
Zsivány. Remélem mielőbb jönnek az infok a köv. részről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...