Jól teljesített a Metro Redux is

A tegnapi nap a számok bűvöletében telt, de ma se maradunk érdekesség nélkül. A 4A Games és a Deep Silver ugyanis megerősítette, 1,5 millió példányban kelt eddig el a Metro-részek felújított gyűjteménye, a Metro Redux.

Tegnap jelentettük, hogy több játék is sikeresen lépett át komoly eladási mérföldköveket, ma pedig arra derült fény, hogy a játékosok még mindig oda meg vissza vannak a Grand Theft Auto-sorozattól, így az ötödik rész PC-s változata valószínűleg megint kasszát fog robbantani.

És ma egy másik sikeres sorozat is mérföldkőhöz érkezett, a 4A Games és a Deep Silver ugyanis nagy fanfár közepette jelentette be, hogy a Metro 2033 és a Metro: Last Light felújított változatait tartalmazó Metro: Redux eladásai elérték a 1,5 millió példányt, ezzel pedig az egyik legjobban teljesítő előző generációs remastered kollekció lett.

A kiadó és a fejlesztőcsapat emellett azt is megerősítette, hogy a mai naptól már Mac-en is játszható a Redux, ami április 17-ig ötven százalékkal olcsóbban vásárolható meg a Steamen keresztül. Ha korábban már rendelkeztünk a játék PC-s verziójával, akkor pedig ingyen megkapjuk Mac-re is.

10 komment - szólj hozzá!