Jól teljesített a Metro Redux is

A tegnapi nap a számok bűvöletében telt, de ma se maradunk érdekesség nélkül. A 4A Games és a Deep Silver ugyanis megerősítette, 1,5 millió példányban kelt eddig el a Metro-részek felújított gyűjteménye, a Metro Redux.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#8: Most vittem végig az AW-t, és azt kell mondjam, hogy a sorozat egyik legjobb darabja. Kevin Spacey nagyon jól megdobta az egészet. Cső játéknak nem kell nevezni, annál azért nagyobb a bejárható rész egyes pályákon. Bár nem értem minek hoztad fel a CoD-ot, mivel egy teljesen más stílus egy teljesen más közönségnek.
#9
#8: +1 !
#8
Meg arra is nagyon jó példa, hogy nem kell Kevin Spacey egy jó fps "cső" játékhoz. Számomra ez a legjobb fps sorozat az elmúlt tíz évben. Abszolút megéri az árát. a hangulata pedig isteni.
#7
a Metro jó példa arra, hogy van helyük a remasteredeknek, ha igényesen vannak felújítva. Bár ez csak a 2033-ra igaz, mert a Last Light már PS3-on is tökéletes volt, de az is kapott néhány új apró pályarészletet.
#6
Törölt felhasználó
A 2033-at nagyon durván újították fel. Új játék lett.
Akinek kimaradt az pótolja. Érdekességként-az író (az elsőre gondolok ugyanis mára több tucat mellék kötet jelent meg) egyik interjújában olvastam, hogy ő maga a last Light-ot ki sem vitte, mert annyira félt rajta. Megjegyezte azt is, hogy szeretné ha a következő játék nyitottabb világot kapna. Példaként a Fallout szériát (főleg a New Vegas-t) hozta fel és azért, mert a félénk, kezdő játékosokat is be akarja vonzani a játék és a Metró univerzum világába, de ezt nagyban gátolja a kötött és néhol túlságosan feszült narratíva és a cselekmény. Persze ki mit gondol erről, én például nem féltem egyik Metro játékon se, de ismerek olyat aki egy Tomb Raider-en is bepisil. Mellesleg tervezi a trilógia záródarabját is, de ezt gondolom ti is tudjátok.
#5
Ps3-on vittem végig a last light-ot és nagyon tetszett, főleg a hangulata.
#4
megérdemelte
#3
#1: Azt már én is rohadtul várom, az újjá éledt GSC Gameworld (STALKER alkotói) új játékáról nem is beszélve.
#2
Nálam még a várólistán van, de még idén pótolom.
#1
Zsivány. Remélem mielőbb jönnek az infok a köv. részről.