Még több részlet a Wolfenstein: The Old Bloodról

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 16.
  • Hír
Link másolása
A legutóbbi Wolfenstein önállóan futtatható előzménye lesz a Wolfenstein: The Old Blood, és a MachineGames most még több érdekességet árult el a májusban érkező FPS-ről. A hangulat a B-filmeket idézi majd.

A MachineGames legfrissebb blogbejegyzéséből kiderül, hogy az 1940-es években játszódó Wolfenstein: The Old Blooddal nyomulva olyan érzésünk lesz, mintha egy szórakoztató B-filmbe csöppentünk volna. Ez persze nem azt jelenti, hogy a történet nem lenne jó, nyugtatott meg mindenkit a játék producere, Jerk Gustafsson.

Olyan dolgokat fedezhetünk fel a The Old Bloodban, amire csak utaltak a tavaly megjelent alapjátékban. A játék ugyanarra az alternatív történelemre épül, mint az elődje, azaz a nácik megnyerték a második világháborút, miután ellopták az ehhez szükséges technológiát a Da'at Yichud nevű ősi társaságtól. A The Old Blood utolsó jelenete nem sokkal a The New Order kezdete előtt játszódik.

A fejlesztők szerint a játékmenet "teljesen új típusú" lesz. Új környezetben nyomulhatunk eddig soha nem látott ellenségekkel harcolva, és kapunk néhány új fegyvert is. Ez utóbbiak közé tartozik a vascső, amellyel brutális közelharci támadásokat mutathatunk be. Megjelennek a szuperkatonák is, akik még a fent említett technológia első felhasználói lesznek.


És igen, a The Old Bloodban összecsaphatunk náci zombikkal is. Legutóbb a 2001-es Return to Castle Wolfensteinben találkoztunk velük, ám akkor még nem használtak távolsági fegyvereket. Most már igen. Apropó, RTCW! Két olyan karakterrel is találkozunk majd, akik már a 14 éves klasszikusban is benne voltak, név szerint Agent One-nal és Kesslerrel. A két játéknak tehát lesz néhány közös eleme.

A Wolfenstein: The Old Blood május 5-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en 19,99 dolláros áron.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...