Ilyen lesz az Uncharted-mozi?

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
Mint ismert, tavaly év végén észak-koreai hackerek törtek be a Sony Pictures szervereire és információkat loptak el onnan. Innen származnak az Uncharted-film részletei is, melyek most kerültek felszínre.

A frissen kiszivárgott részletek alapján az Uncharted-mozi hasonló hangvételű lesz, mint A nemzet aranya, de az ígéretek szerint korántsem lesz annyira blőd, ráadásul a romantikus szál is sokkal mélyebbnek ígérkezik, mint a Nicolas Cage-féle filmekben. Az infók még a Sony Picturest ért tavalyi hackertámadás után kerültek felszínre, a Gamespot most csokorba gyűjtötte a tudnivalókat.

Először is, a részletek már nem naprakészek, tekintve, hogy Mark Wahlberg már nem dolgozik a projekten, ahogyan Mark Boal író is lelépett. A forgatókönyvet jelenleg David Guggenheim polírozza.

A script egyébként nem fog ostobának tűnni, a történet a felnőttek számára is vonzó lehet, ugyanakkor a tizenéveseket is megszólítja. Nathan és Elena romantikus kapcsolatát jobban kidolgozzák. Igazi nyári sikerfilmmel lesz dolgunk, amely a Tomb Raider és a Dan Brown-féle adaptációk (The Da Vinci Code) témáját mixeli. Mark Wahlberg kevesebb zöld hátteret szeretett volna, ráadásul több Jason Bourne-féle akciót és kevesebb Indiana Jonest képzelt el. Ebben egyetértett vele a rendező, Seth Gordon is.

A pletykák szerint Wahlberg bére 15 millió dollár lett volna, de az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra. Más színészek is szóba kerültek Nathan Drake szerepére, például Chris Hemsworth (Thor) és Channing Tatum (Magic Mike) is.

A tervek szerint az Uncharted-filmet Ausztráliában, Mexikóban és Torontóban forgatták volna.

A Wikileaks adatbázisában megtaláljuk a forgatókönyv lapjait és a projekthez tartozó kulcsfigurák levelezésébe is belenézhetünk.

Jelenleg annyi bizonyos, hogy a film 2016 júniusában kerül a mozikba.

5.
5.
Neo1989
#2: Jó akkor legyen olyan mint az Avengers csak kalandfilmként.
Am meg ízlés dolga.
4.
4.
Macifasz
#1: Ez vicc akart lenni? :-D Botrány rossz az a film. Kb. annyi köze volt a Tomb Raiderhez, hogy Joleinek kitömték a mellét, hogy jobban hasonlítson a karakterhez. De ennyi.
3.
3.
NECROSMOKE
Ezt is el kurjak mint a Spawn, Mortal Kombat, Dragon Ball stb. filmeket. Csak God of War-t ne csinaljanak, mert azzal is nagyon melle fognak nyulni.
2.
2.
crytek
#1: Inkább ne. Nemrég néztem meg újra. Mai szemmel valami tripla zs szarkupac az a film. (Az meg nem érdekel, hogy ezer éve az volt a király ,mert ma 2015 van és vér gáz már)
1.
1.
Neo1989
Ha lesz olyan szintű mint a Angelina Jolie-s TR 1 akkor már megleszek elégedve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...