Májusban jön a felújított a Halo 3: ODST

Novemberben jelent meg a Halo: The Master Chief Collection, melyből többen hiányolták a Halo 3: ODST-t. Eddig csak annyit tudtunk, hogy készül a felújított változat, most azonban már biztos, hogy jövő hónapban meg is jelenik.

Tavaly ősszel érkezett meg a tartalmas Halo: The Master Chief Collection játékcsomag, melyben a sorozat főbb epizódjait kapták meg a rajongók feljavítva, Xbox One-ra. Sajnos a megjelenés után sok probléma akadt a játék multiplayer részével, így Microsoft és a 343 Industries kompenzációra kényszerült. A rajongókat rengeteg kisebb-nagyobb ajándékokkal lepték meg, év elején például minden vásárló kapott egy hónap ingyenes Xbox Live Gold-tagságot.


A legnagyobb ajándék azonban még hátra van: decemberben jelentették be, hogy készül a Halo 3: ODST felújított változata, mely a többi részhez hasonlóan szebb grafikát és 1080p-s felbontást kap. Azon vásárlók, akik a megjelenés és december 19. között játszottak The Master Chief Collectionnel, ingyenesen letölthetik majd az ODST felújított változatát.

Eddig csak annyit tudtunk a játékról, hogy idén tavasszal érkezik, a 343 Industries azonban bejelentette, hogy jövő hónapban jelenik meg az ODST - igaz, pontos dátumot most sem közöltek. Az továbbra sem tiszta, hogy elérhető lesz-e a játék mindenki számára, és ha igen, mennyiért.

26 komment - szólj hozzá!