Májusban jön a felújított a Halo 3: ODST

Link másolása
Novemberben jelent meg a Halo: The Master Chief Collection, melyből többen hiányolták a Halo 3: ODST-t. Eddig csak annyit tudtunk, hogy készül a felújított változat, most azonban már biztos, hogy jövő hónapban meg is jelenik.

Tavaly ősszel érkezett meg a tartalmas Halo: The Master Chief Collection játékcsomag, melyben a sorozat főbb epizódjait kapták meg a rajongók feljavítva, Xbox One-ra. Sajnos a megjelenés után sok probléma akadt a játék multiplayer részével, így Microsoft és a 343 Industries kompenzációra kényszerült. A rajongókat rengeteg kisebb-nagyobb ajándékokkal lepték meg, év elején például minden vásárló kapott egy hónap ingyenes Xbox Live Gold-tagságot.


A legnagyobb ajándék azonban még hátra van: decemberben jelentették be, hogy készül a Halo 3: ODST felújított változata, mely a többi részhez hasonlóan szebb grafikát és 1080p-s felbontást kap. Azon vásárlók, akik a megjelenés és december 19. között játszottak The Master Chief Collectionnel, ingyenesen letölthetik majd az ODST felújított változatát.

Eddig csak annyit tudtunk a játékról, hogy idén tavasszal érkezik, a 343 Industries azonban bejelentette, hogy jövő hónapban jelenik meg az ODST - igaz, pontos dátumot most sem közöltek. Az továbbra sem tiszta, hogy elérhető lesz-e a játék mindenki számára, és ha igen, mennyiért.

26.
26.
Chrysh
Fel nem tudom épp ésszel fogni, hogy hogy lehet átkapcsolni vérpistike üzemmódba azért mert vkinek más platformja van...de inkább be is fejezem a flamelést

De amúgy az előttem levőkhöz hozzászólva adná magát a régebbi játékok újra kiadása ÉS már a portolása is PC-re, bár igaz, hogy nem tudom mennyi munkába és pénzbe kerül.
25.
25.
zsocc-nrg
#24: Igen a GOW a másik ami anno nagyon felhúzta az agyam pedig az első rész meg az xbox-os részek is ott figyelnek a polcomon. Sokan azt is mondják hogy milyen egy elcseszett port lett, nekem pl semmi bajom vele, teljesen kézre állt az egér-billentyűzetes irányítás kontrollerrel szemben amit a mai napig nem tudok megszokni, grafika gyönyörűen festett (xbox-on pl rondább a másik két rész), egy teljesen korrekt port volt, végigtoltam és egy buggal sem találkoztam.
24.
24.
p3ti
#21: Nem hinném hogy köze lenne ahhoz hogy olyan hatalmas munka lenne átportolni a Halo -t PCre. Én igazából két dologra tippelek. Az első hogy akárcsak a GOWnál ezzel büntetik azokat akik letorrentezték a játékot ahelyett hogy megvették volna. A második opció pedig az exclusivitás. Az xboxnak sajnos nincsen sok sajátos címe, ezért egy olyan játék mint a Halo lehet akár egy system seller is.
23.
23.
Gykrizsi
A Halo az egyik legkülönlegesebb játék a világon. Ha csak egy részt nézel meg, nem fogod érteni, miért olyan nagy szám. Anno én sem értettem. Aztán a MCC-t szinte egy ültő helyemben végignyomtam, és leeset az állam. Olyan epikus, a trilógia rettentően pörög, és még a legvégén is kétséges, miként lehet lezárni az egészet, és ez az egyetlen negatívum is, hogy viszont a háromban véget ért, és egyenlőre a negyedik rész elég tét nélküli volt, még ha nem is akart annak tűnni. Majd meglátjuk, mit hozz az ötödik rész.
22.
22.
#21: Pc = Microsoft
Ha a sonynak lenne használható op rendszere akkor még egy telefon hátteret is pénzért adna pc-re kb :)
21.
21.
zsocc-nrg
#17: Én meg azt nagyon szeretem mikor olyan címeket mondanak ellenpéldaként mint pl most te is amik a büdös életbe nem voltak tervbe pc-re és egyetlen részük még a mellékhajtások sem jelentek meg más platformon a Sony gépén kívül! Érdekes hogy valahogy sokan hajlamosak elfelejteni hogy a Halo 1-2. része + a mostani Spartan részek MEGJELENTEK PC-RE IS! Nem akarok megsérteni senkit de komolyan mért nem lehet először számításba venni a tényeket és csak utána vagdalkozni ilyesmivel, soha senki nem kérte az általad említett címeket pc-re mert mindenki tisztában van vele hogy first party PS exclusive-ok ellentétben a Halo-val ami több platformon is indult így azt hiszem jogosan követelik a pc-s rajongók hogy portolják át a többi részt is (hozzáteszem hogy xbox-on is játszom tehát nem vagyok egyik oldalnak sem a seggnyalója).
20.
20.
dcba
"rózsaszìn buborèkokkal, visìtó csigàkra lövöldözni"

Ettol konnyesre rohogtem magam, komolyan!!! A nap beszolasa!!

Sajnos van benne valami, de en co-op-ba nagyon szerettem, mert vhogy megvolt a hangulata.

Az, h ezek meg nem jonnek PC-re mar leirtam, hozott nekik annyit, h nem eri meg nekik a kockazatott, h penzt fektessenek abba, h atportoljak es esetleg az Ncore sztar torrentje legyen es akkor meg menne a hiszti, h optimalizalatlan es egy gtx 780al is szaggatna es akkor meg csinalhatnak a patch-et. Ennyi az egesz, nem eri meg nekik.

A GTA meg akarki akarmit mond az be volt alapbol tervezve, csak a nextgen-nel minimum 2x annyi profitot termeltek, mert voltak olyan marhak mint pl en akik ps3ra es PC-re is megvettek es meg azt sem tartom kizartnak, h idokozben vki beinvesztalt egy konzolos verzioba... ahogy majdnem en is. :D
19.
19.
BloodyDeath
Na de jó!!! Remélem, hogy lesz lemez verzióban is. Múlt hétvégén újítottam be egy xboxone-t, meg pár játékot hozzá. Köztük volt a Halo is csak leemeltem a polcról. Aztán otthon döbbentem rá, hogy a legjobb részek nincsenek benne. No de mindegy exlusive és megvan ez a lényeg. Most már egy Reach is jöhet. Aztán boldog is leszek, mint hülye gyerek karácsonykor.
18.
18.
frankdelgado
Látom h volt moderáció bőségesen. :) Gondolom a kisegítő iskola alsó tagozata rászabadult a GK-ra. Én játszottam a jó kis rgh-s boxomon a Halot és egyedül a Reach-ot voltam képes végigvinni. A többi csak önsanyargatás volt.
17.
17.
Gerovner
Ennyi erővel most mondhatnám, hogy Uncharted is jó lenne pcre, Little big planet és Gt is jöhetne pc-re, de Sony egy irigy g*ci és nem portolják át...

Csak röhögök itt a sok hülyén.
8.
8.
frankdelgado
Pedig komoly jàték a halo. Màr ha komoly dolognak minősül rózsaszìn buborèkokkal, visìtó csigàkra lövöldözni.
3.
3.
crytek
#2: Nekem is van xbox 360-an és megvan mindegyik. De fps-t inkább pc-n játszanék.

De halott már kb az xbox 360 és ps3 front pont most kéne annak jönni, hogy a már nem vett de pc-n nincs cimeket porolják kevés munka sok bevétel.

Itt a példa a GTA 5 százszor kiadták már mindenre 35 + millia eladás és évek mulván is fogy pc-re mint az állat. 2+ milla felett jár 100%. De itt is látszik hogy le se szarják ezt a platformot,mert nem közölnek semmit. Konzolra a hupikék törpikéből eladna 47625 db-ot már tele van vele a világsajtó,hogy azta ennyi fogyott. Most meg a csapból is a pc-s GTA 5 eladásoknak kéne folyni, mert azért 2 millió pc-re ilyen rövid időn belül nem semmi legyen az bármilyen cím. Erre a Roksztár kussol. Szánalmas konzolmániás férgek.
2.
2.
dcba
#1: Sztem nem erdekli oket, h a PC-sekkel mi van igy a regi reszeket szimplan nem portoljak at, mivel azok boxon lazan hoztak annyi lovet, ami felet nekik az a par szazezer jatekos mar csak apro penz lenne es nem szamit.

Az ujjabb reszeket meg azert nem kellene hozni, mert lassan az Xbox mint platform fog feleslegesse valni, mivel erdemi exkluziv mar nincs is ra, mivel mindent kiadnak PC-re, bar igaz akik PC ellenesek, vagy szimplan nincs penzuk gamer PC-re azoknak igy is jo uzlet egy xbox es a Halo egy xbox exkluziv jatek aminek xboxon a helye es valszeg sosem fog jonni PC-re. Nekem van mind a 2 gep igy szamomra mind1, h melyikre jon es megertem azt is, h minden gepnek kell az exkluziv cim amivel el lehet adni.

A Cikkhez: Annyit javitsatok mar, h nem kellett tobb jatekos moddal jatszani ahhoz, h megkapjuk a kompenzaciot, szimplan csak az adott idoszakban el kellett inditani a jatekot.
1.
1.
crytek
Csak tudnám hogy az MS miért nem veszi szarba se a pc platformot :(

Minimális munkával bármelyik Halo kihozható lenne pc-re. És 100! ,hogy jócskán megtérülnének a költségek.
Pl az ezer és Halo 3-at szerintem már a lőtéri kuty se veszi konzolra ,de pc-n garantált 100+ ezer db fogyna és akkor még lájtos számot mondtam.

Ej de kár hogy ilyen suttyóférgek ezek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...