Májusban jön a felújított a Halo 3: ODST

Novemberben jelent meg a Halo: The Master Chief Collection, melyből többen hiányolták a Halo 3: ODST-t. Eddig csak annyit tudtunk, hogy készül a felújított változat, most azonban már biztos, hogy jövő hónapban meg is jelenik.

Kommentek

#26
Fel nem tudom épp ésszel fogni, hogy hogy lehet átkapcsolni vérpistike üzemmódba azért mert vkinek más platformja van...de inkább be is fejezem a flamelést

De amúgy az előttem levőkhöz hozzászólva adná magát a régebbi játékok újra kiadása ÉS már a portolása is PC-re, bár igaz, hogy nem tudom mennyi munkába és pénzbe kerül.
#25
#24: Igen a GOW a másik ami anno nagyon felhúzta az agyam pedig az első rész meg az xbox-os részek is ott figyelnek a polcomon. Sokan azt is mondják hogy milyen egy elcseszett port lett, nekem pl semmi bajom vele, teljesen kézre állt az egér-billentyűzetes irányítás kontrollerrel szemben amit a mai napig nem tudok megszokni, grafika gyönyörűen festett (xbox-on pl rondább a másik két rész), egy teljesen korrekt port volt, végigtoltam és egy buggal sem találkoztam.
#24
#21: Nem hinném hogy köze lenne ahhoz hogy olyan hatalmas munka lenne átportolni a Halo -t PCre. Én igazából két dologra tippelek. Az első hogy akárcsak a GOWnál ezzel büntetik azokat akik letorrentezték a játékot ahelyett hogy megvették volna. A második opció pedig az exclusivitás. Az xboxnak sajnos nincsen sok sajátos címe, ezért egy olyan játék mint a Halo lehet akár egy system seller is.
#23
A Halo az egyik legkülönlegesebb játék a világon. Ha csak egy részt nézel meg, nem fogod érteni, miért olyan nagy szám. Anno én sem értettem. Aztán a MCC-t szinte egy ültő helyemben végignyomtam, és leeset az állam. Olyan epikus, a trilógia rettentően pörög, és még a legvégén is kétséges, miként lehet lezárni az egészet, és ez az egyetlen negatívum is, hogy viszont a háromban véget ért, és egyenlőre a negyedik rész elég tét nélküli volt, még ha nem is akart annak tűnni. Majd meglátjuk, mit hozz az ötödik rész.
#22
Törölt felhasználó
#21: Pc = Microsoft
Ha a sonynak lenne használható op rendszere akkor még egy telefon hátteret is pénzért adna pc-re kb :)
#21
#17: Én meg azt nagyon szeretem mikor olyan címeket mondanak ellenpéldaként mint pl most te is amik a büdös életbe nem voltak tervbe pc-re és egyetlen részük még a mellékhajtások sem jelentek meg más platformon a Sony gépén kívül! Érdekes hogy valahogy sokan hajlamosak elfelejteni hogy a Halo 1-2. része + a mostani Spartan részek MEGJELENTEK PC-RE IS! Nem akarok megsérteni senkit de komolyan mért nem lehet először számításba venni a tényeket és csak utána vagdalkozni ilyesmivel, soha senki nem kérte az általad említett címeket pc-re mert mindenki tisztában van vele hogy first party PS exclusive-ok ellentétben a Halo-val ami több platformon is indult így azt hiszem jogosan követelik a pc-s rajongók hogy portolják át a többi részt is (hozzáteszem hogy xbox-on is játszom tehát nem vagyok egyik oldalnak sem a seggnyalója).
#20
"rózsaszìn buborèkokkal, visìtó csigàkra lövöldözni"

Ettol konnyesre rohogtem magam, komolyan!!! A nap beszolasa!!

Sajnos van benne valami, de en co-op-ba nagyon szerettem, mert vhogy megvolt a hangulata.

Az, h ezek meg nem jonnek PC-re mar leirtam, hozott nekik annyit, h nem eri meg nekik a kockazatott, h penzt fektessenek abba, h atportoljak es esetleg az Ncore sztar torrentje legyen es akkor meg menne a hiszti, h optimalizalatlan es egy gtx 780al is szaggatna es akkor meg csinalhatnak a patch-et. Ennyi az egesz, nem eri meg nekik.

A GTA meg akarki akarmit mond az be volt alapbol tervezve, csak a nextgen-nel minimum 2x annyi profitot termeltek, mert voltak olyan marhak mint pl en akik ps3ra es PC-re is megvettek es meg azt sem tartom kizartnak, h idokozben vki beinvesztalt egy konzolos verzioba... ahogy majdnem en is. :D
#19
Na de jó!!! Remélem, hogy lesz lemez verzióban is. Múlt hétvégén újítottam be egy xboxone-t, meg pár játékot hozzá. Köztük volt a Halo is csak leemeltem a polcról. Aztán otthon döbbentem rá, hogy a legjobb részek nincsenek benne. No de mindegy exlusive és megvan ez a lényeg. Most már egy Reach is jöhet. Aztán boldog is leszek, mint hülye gyerek karácsonykor.
#18
Látom h volt moderáció bőségesen. :) Gondolom a kisegítő iskola alsó tagozata rászabadult a GK-ra. Én játszottam a jó kis rgh-s boxomon a Halot és egyedül a Reach-ot voltam képes végigvinni. A többi csak önsanyargatás volt.
#17
Ennyi erővel most mondhatnám, hogy Uncharted is jó lenne pcre, Little big planet és Gt is jöhetne pc-re, de Sony egy irigy g*ci és nem portolják át...

Csak röhögök itt a sok hülyén.
#13
#12: Te meg tanulj meg olvasni VAN MINDKÉT konzolom és megvan mindegyik Halo. De nekem pc-re kell szarom le a konzolt.
#9
#7: Én se másokat szidok csak a féreg MS-t. Veled semmi bajom meg senki más emberfiával sem csak a buzsici MS-el van a bajom egyedül.
Alig várom ,hogy végre feltörjék a szarját!
#8
Pedig komoly jàték a halo. Màr ha komoly dolognak minősül rózsaszìn buborèkokkal, visìtó csigàkra lövöldözni.