Holnap leleplezik az új Overlordot

Most már teljesen biztos, hogy a Codemasters új Overlord-játékot készít: ma megjelent egy teaser videó, melyben az előző részek történéseit foglalják össze, sőt egy pár pillanatra az új játékból is látunk jeleneteket.

Majdnem napra pontosan egy hónappal ezelőtt röppentek fel a pletykák arról, hogy folytatódik a Codemasters gonoszkodós sorozata, az Overlord. Akkor egy félreérthetetlen Twitter-üzenettel utaltak a folytatásra, most azonban egy még félreérthetetlenebb teaser videót mutattak meg.

A lent megtekinthető teaserben az előző Overlord-részek történetét nézhetjük meg zanzásított formában, de ha egy kicsit visszatartjuk a pislogást, akkor a végén az új epizód játékmenetből is elkaphatunk pár jelenetet.


Az utolsó jelenetek alapján úgy tűnik, hogy egy izometrikus nézetű játékot kapunk, melynek stílusát és platformját nehéz lenne még megtippelni. Megeshet, hogy a Codemasters is szeretne vágni magának egy szeletet a MOBA játékok piacának tortájából. Emellett akár egy szimpla mobilos cím is lehet az új rész, elvégre az utóbbi időben többször is megesett, hogy a nagy hype vége egy androidos/iOS-es játék lett.

Nem kell sokat várni már a bejelentésre, mivel a videó végén olvasható felirat szerint holnap itteni idő szerint 16 órakor leleplezik a játékot.

15 komment - szólj hozzá!