Holnap leleplezik az új Overlordot

Link másolása
Most már teljesen biztos, hogy a Codemasters új Overlord-játékot készít: ma megjelent egy teaser videó, melyben az előző részek történéseit foglalják össze, sőt egy pár pillanatra az új játékból is látunk jeleneteket.

Majdnem napra pontosan egy hónappal ezelőtt röppentek fel a pletykák arról, hogy folytatódik a Codemasters gonoszkodós sorozata, az Overlord. Akkor egy félreérthetetlen Twitter-üzenettel utaltak a folytatásra, most azonban egy még félreérthetetlenebb teaser videót mutattak meg.

A lent megtekinthető teaserben az előző Overlord-részek történetét nézhetjük meg zanzásított formában, de ha egy kicsit visszatartjuk a pislogást, akkor a végén az új epizód játékmenetből is elkaphatunk pár jelenetet.


Az utolsó jelenetek alapján úgy tűnik, hogy egy izometrikus nézetű játékot kapunk, melynek stílusát és platformját nehéz lenne még megtippelni. Megeshet, hogy a Codemasters is szeretne vágni magának egy szeletet a MOBA játékok piacának tortájából. Emellett akár egy szimpla mobilos cím is lehet az új rész, elvégre az utóbbi időben többször is megesett, hogy a nagy hype vége egy androidos/iOS-es játék lett.

Nem kell sokat várni már a bejelentésre, mivel a videó végén olvasható felirat szerint holnap itteni idő szerint 16 órakor leleplezik a játékot.

15.
15.
SiricHUN
Nos mára már több dolog kiderült kiderült a következő részről és én azt vontam le hogy NEM MOBA tény érkezett pár újabb moba, de megkérnék mindenkit ne fikázzuk a mobá-kat én sem fikázom a CS:GO-t mert nekem nem tetszik! Amúgy az első részben tényleg voltak nagyon jó dolgok pl.: az hogy szabadon lehetett minionok-at pakolni mindenbe, de mindig nyitottnak kell lennünk az új dolgokra. Amúgy a mobát velem a HoFS szerettette meg velem de csak azt.
14.
14.
PcSanyko
Az 1. rész volt az igazi kedvenc,azt nehezen lehetne űberelni bármilyen új verzióval...
13.
13.
tupaccc
Nekem elég volt az a pár másodperc, hogy óriásit csalódjak. Egy igazi folytatást vettem volna azonnal, de ilyen formában nem érdekel.
12.
12.
Lovy11
Én is szerettem a gamet, de ez bizony visszalépésnek tűnik így
11.
11.
DON GONDOCS
"folytatás" megerősítve. Most komolyan, én azon lepődnék meg ha teljes értékű folytatást kapna.
10.
10.
kopic
De ettől függetlenül is eláshatja magát a Codemasters.
9.
9.
kopic
Egyébként mobilos cucc tuti nem lesz, mivel a vidi legvégén bal alsó sarokban lehet látni az Xbox gombjait....
8.
8.
kopic
NOOOOOOOOOOO !!!!
Csak ne mobilos, vagy fostos MOBA legyen !:(
7.
7.
Ecneb
#6: Valahogy taszít az írásod, biztos nem vagyok ezzel egyedül!

Csalódás volt olvasni a cikket, vártam nagyon a méltán hű folytatást erre egy MOBA... szégyen gyalázat, ma már minden abban készül?
6.
6.
crytek
Remélem Dx12-es lesz ez már és még idén jön. Végre valahára végig kellene vinni az előző részeket is.
5.
5.
Dercsi
Remélem nem egy mobilos szenny jön....
4.
4.
zsocc-nrg
Könyörgöm ne MOBA legyen... tőlem lehet Diabló stílusú cucc is csak ne MOBA. Pedig imádom a sorozatot.
3.
3.
zimonyini
Basszus. Pedig reménykedtem. :(
2.
2.
kastorhun
Ezt nem hiszem el, ma már minden második játék egy moba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...