Készül a Gears of War Remastered

Lapértesülések szerint a Microsoft és a Black Tusk Studios közösen dolgozik az eredeti Gears of War felújított változatán Xbox One-ra. A port feljavított textúrákat, simább átvezetőket és 60 fps-es multiplayert kínál.

A Polygon belső forrásokra hivatkozva írja, hogy már javában készül az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra, A fejlesztést a sorozat legújabb darabján is dolgozó Black Tusk végzi.

A Remastered verzió feljavított grafikával és átdolgozott átvezető jelenetekkel operál, ez utóbbiért a Plastic Wax animációs stúdió felel - az intrófilmet néhány kép társaságában már megnézhetette a Polygon újságírója is. A multiplayer immáron 60 fps-sel fut. Egy másik forrás szerint az újrakevert verzió munkálataiba a Brink és a Dirty Bomb fejlesztője, a Splash Damage is besegít.

Noha a korábbi pletykák arról szóltak, hogy a korábbi részek komplett antológiájaként is felfogható Marcus Fenix Collection készül a Black Tusknál, ezt cáfolta Rod Fergusson, a stúdió fejese. Az év elején az úriember úgy fogalmazott, hogy "több izgalmas Gears-projekt készül" náluk, ám a bejelentésekre az idei E3-on kerül sor.

Mint ismert, a Microsoft 2014-ben szerezte meg a sorozat jogait az Epic Gamestől, az első rész jövőre lesz tízéves.

40 komment - szólj hozzá!