Jön a Five Nights at Freddy's negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Szinte tegnap volt, hogy elrajtolt a Five Nights at Freddy's-sorozat, ehhez képest már készül a negyedik része. Erre viszont még várni kell egy kicsit, mert stílszerűen csak halloweenkor fut be.

Five Nights at Freddy's-sorozat első része tavaly augusztusban jelent meg, a PC-ken és mobilokon ijesztgető indie cím pedig azóta óriási sikereket ért el, és már a harmadik részénél tart... izé, most már a negyediknél.


A játékot fejlesztő Scott Cawthon ugyanis bejelentette, hogy készül a Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter, ami idén halloweenkor fog megjelenni. Túl sok részlet nem derült ki a folytatásról, de a játék alapkoncepciója jó eséllyel úgysem változott, a címalapján pedig már most sejthető, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó felvonása a szériának. Mondjuk Scott helyében én nem állnék meg itt, ilyen tempó mellett még össze tudna rakni öt-hat részt, míg kijön a filmváltozat, nem?

7.
7.
randall13
Negyedik? Mért, ennek van második része is?
6.
6.
QuartoDestra4
amúgy lecsúrnám én is de túlságosan is izgat hogy mégis mi mást akar még a sztorihoz adni skót bácsi
5.
5.
dzsiádzsó
Sztm jó ötlet, annyira köt le, mint egy iphone-os faék egyszerű taktikai valami. Nem kell tőle csodát várni, ez nem egy bátlefíld.
4.
4.
Már az elsőnek se értettem, hogy mi értelme volt... Tényleg "játszanak" emberek ezzel ?!
3.
3.
Levente008
Az első két rész bejött a harmadik hát öhm... elég gagyi lett. De viszont a Fan Made-k nagyon bejönnek.
2.
2.
zala122
Hát vegyes ézéseim vannak ezzel kapcsolatban.Már a 3. rész is egy csalódás volt nekem de az első kettőt kipörgettem de harmadiktól mindenki tartsa magát távol.Ez meg.....hát majd meglátjuk fél éve lesz rá ennyi idő alatt készült el az első rész is (ami szerintem messze a legjobb fnaf) hát majd meglátjuk.(ez az izé meg nem is úgy néz ki mint egy robot)
1.
1.
bema695
Valaki ezt tényleg élvezi? Max arra jó, hogy jutbobon nézd, hogy valami idióta erre sikít.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...