Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 29.
  • Hír
Link másolása
A Sony után a Microsoft is bejelentette az online szolgáltatásának ajándékjátékait. Az Xbox Live Gold előfizetői ezúttal a Mafia II-t és az F1 2013-at tehetik magukévá Xbox 360-on, míg az Xbox One-osok a CastleStormot kapják meg.

Örömmel jelentjük, hogy magyar fejlesztésű játékot is találunk a Games with Gold májusi kínálatában. A Zen Studios rakta össze a CastleStorm: Definitive Editiont, amelyhez az Xbox One-tulajok juthatnak hozzá május 1-től. Ezen a konzolon még a Pool Nation FX-et kapjuk meg.

Xbox 360-on a negyvenes évek Amerikájába látogatunk, hiszen a Mafia II-nek örülhetünk május 15-ig, míg május 16-tól a száguldásé lesz a főszerep, lévén az F1 2013-hoz juthatnak hozzá a Gold-előfizetők.

További részletek Major Nelson blogján.

16.
16.
godach
#15: Kis idő rászánással, nagyon jó tud lenni pedig az AC-is.
15.
15.
zozo76hun
a Mafia 2 eddig kimaradt pedig anno az 1. reszt agyonjatszottam pc-n majd xbox-on is. a tobbi jatek meg nem erdekel. a tomb raider is szuper volt de az ilyen AC-tol meg tarsaitol kiutest kapok.
14.
14.
Zsoltan
#12: Mindenesetre köszönöm a segítséget :)
13.
13.
logic5
12.
12.
Gykrizsi
#11: Szerintem mégiscsak a dvd volt rossz, én live-on vettem, te is ezt fogod majd letölteni, ha leszeded, és az ok volt.
11.
11.
Zsoltan
#10: Havernál is csinálta. Ha nem csinálok semmit, akkor jó, de amint jobbra vagy balra nézek, mintha elcsúszna a kép alja és teteje... több tv-n is próbáltam, mindegyiknél előjött. :/ Megpróbálom, de nem fűzök hozzá sok reményt. :)
10.
10.
Gykrizsi
#9: Én pár hónapja szereztem be, és tökéletesen futott. Próbáld meg majd most, hátha úgy jó lesz. Sok szerencsét, mert pöpec kis játék :)
9.
9.
Zsoltan
Nemrég kaptam meg a Mafia II-t, és mind1, hogy lemezről vagy feltelepítve indítom el, szaggat és szétesik a kép. (Hozzáteszem más játékkal nincs gond) Remélem ez csak engem érint, Nektek jó játékot. :)
7.
7.
Raptor X
Jók a Star Wars, Dead Rising és Resident Evil akciós árak is! :)
6.
6.
PaprikaJancsi
F1 és Castlestormnak örülök, Maffia sohasem érdekelt.
5.
5.
dante92
Zsír! Mafia 2-t szedem is majd le. Igaz megvolt, de sebaj, megérdemel nálam egy újabb végig játszást :)
3.
3.
respectpele10
Ennek ellenére csak gratulálni tudok a Microsoftnak, már elég régóta színvonalas játékokat adnak. :)
1.
1.
respectpele10
Már a második olyan hónap, amikor megvan mindkettő :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...