Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A Sony után a Microsoft is bejelentette az online szolgáltatásának ajándékjátékait. Az Xbox Live Gold előfizetői ezúttal a Mafia II-t és az F1 2013-at tehetik magukévá Xbox 360-on, míg az Xbox One-osok a CastleStormot kapják meg.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
#15: Kis idő rászánással, nagyon jó tud lenni pedig az AC-is.
#15
a Mafia 2 eddig kimaradt pedig anno az 1. reszt agyonjatszottam pc-n majd xbox-on is. a tobbi jatek meg nem erdekel. a tomb raider is szuper volt de az ilyen AC-tol meg tarsaitol kiutest kapok.
#14
#12: Mindenesetre köszönöm a segítséget :)
#13
Azért az nem rossz...
#12
#11: Szerintem mégiscsak a dvd volt rossz, én live-on vettem, te is ezt fogod majd letölteni, ha leszeded, és az ok volt.
#11
#10: Havernál is csinálta. Ha nem csinálok semmit, akkor jó, de amint jobbra vagy balra nézek, mintha elcsúszna a kép alja és teteje... több tv-n is próbáltam, mindegyiknél előjött. :/ Megpróbálom, de nem fűzök hozzá sok reményt. :)
#10
#9: Én pár hónapja szereztem be, és tökéletesen futott. Próbáld meg majd most, hátha úgy jó lesz. Sok szerencsét, mert pöpec kis játék :)
#9
Nemrég kaptam meg a Mafia II-t, és mind1, hogy lemezről vagy feltelepítve indítom el, szaggat és szétesik a kép. (Hozzáteszem más játékkal nincs gond) Remélem ez csak engem érint, Nektek jó játékot. :)
#8
jó kis kinálat ez
#7
Jók a Star Wars, Dead Rising és Resident Evil akciós árak is! :)
#6
F1 és Castlestormnak örülök, Maffia sohasem érdekelt.
#5
Zsír! Mafia 2-t szedem is majd le. Igaz megvolt, de sebaj, megérdemel nálam egy újabb végig játszást :)
#4
Mafia 2 érdekel.
#3
Ennek ellenére csak gratulálni tudok a Microsoftnak, már elég régóta színvonalas játékokat adnak. :)
#1
Már a második olyan hónap, amikor megvan mindkettő :D