Tíz éves a Forza Motorsport

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan egy nappal megcsúsztunk, de ezúton is szeretnénk boldog születésnapot kívánni a Turn10 sikersorozatának, a Forza Motorsportnak, ami 2005. május 3-án jelent meg, s lett kihívója a Gran Turismónak.

A Forza Motorsport hivatalos Twitter-oldalán mondott köszönetet a rajongóknak a Turn10 csapata, amiért sikeres és fantasztikus tíz esztendőn vannak már túl. A Forza-sorozat első része ugyanis 2005. május 3-án gurult ki a paddockból és lett a Gran Turismo egyértelmű kihívója.


A második rész két évvel később, 2007-ben jelent meg, majd a következő epizódok is kétéves rotációban jelentek meg. Három évvel ezelőtt már mellékszálat is kapott a sorozat, mégpedig a kötetlenebb, lazább versenyzés érzését kínáló Forza Horizon személyében, ami tavaly ősszel újabb résszel, pár héttel ezelőtt pedig önállóan is futtatható, Halálos iramban inspirálta mellékszállal jelentkezett.

Természetesen idén se maradunk Forza nélkül, a hatodik számozott rész ősszel fog megjelenni, kizárólag Xbox One-ra.

3.
3.
LAZLOW20
Die Hard Ps3 és GranTurismo fanként vettem Xbox 360-t kb. két éve csak a Forza végett,és nagyon nem bántam meg,mert kegyetlen jó a Motorsport és a Horizon sorozat,de föleg az autó választék fogott meg nagyon.
2.
2.
mvf410
Azért valami akciónak örültem volna... :) Mondjuk az 5. résznek az árából faraghatnának már store-on. :D
1.
1.
crashpipi
A 2-től vagyok rajongója a sorozatnak, emlékszem amiatt vettem meg anno az első 360-am és emiatt vettem meg a One-t is idén. Azóta sem érzem azt, hogy egyetlen autós címnek is sikerült volna megugrania ezt a szintet. :)
Bízom benne, hogy a 6. epizóddal is töretlen lesz a menetelés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...