Goat Simulator - jön a GoatZ DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Letöltés
Link másolása
Zombisodik a Goat Simulator, az új bővítménnyel egy igazi túlélőjátékká alakul mindenki kedvenc kecskeszimulátora. Egy új térkép is bekerült a kalapba, és a craftolás sem hiányozhat majd.

A Coffee Stain Studios bejelentette a GoatZ-t, egy túlélésre kihegyezett DLC-t a Goat Simulatorhoz. A csomag csütörtökön, azaz május 7-én érkezik 5 dolláros áron. A fejlesztők azzal hencegnek, hogy ez lesz az első túlélőjáték, amely nem Early Access-státuszban leledzik. A játék szinte kötelező módon craft-rendszert is kap, "mert mindenki más is csinált ilyet". Fegyvereket gyárthatunk a kecskénknek, mert a zombik ellen szükségünk lesz rájuk. 

A DLC ezen kívül egy új térképet is tartalmaz majd, és a túlélőmódban öt percenként enni kell valamit, különben feldobjuk a patát. 

12.
12.
Mindenkinek akinek egy picit is tele van a töke már ezzel a mindent beterítő zombi áradattal, csak ajánlani tudom :

ZOMBEAVERS - A zombi hódok támadása

Kihagyhatatlan ! :)))
11.
11.
Yanez
#10: Van. Ha mondjuk megcsinálják a BreadZ Simulator-t. :D
10.
10.
kopic
Emberek, van ennél még lejjebb ?!?!?!
9.
9.
#7: Már rég elcseszték, ugyanúgy mint az összes hasonló témát.
7.
7.
Yanez
Ez a zombit a csapból is, már több, mint divat. Hamarosan a racing gémekbe is belecsempészik, meg a sport játékokba. Pl Forza Zombiesport 6, vagy Dead Fifa. Na de ilyeneken sem csodálkoznék: Zombie Tetris, Call of Zombie, God of Zombie, Metal Zombie Solid, Super Zombmario, Killzombie, Zombie May Cry, Zombie Simulator, Grand Zombie Auto, Plants vs..., ja nem. :) Meg persze egyebek.

Komolyan mondom, lassan le kéne állni, mert így fognak elcseszni egy érdekes témát. És sajnos mindenütt ez van, ergo a filmiparban is.
5.
5.
Levente008
#2: Igen képes valaki odáig fajulni :D Mert én is meg fogom venni!
4.
4.
mestermagyar
#1: Inkább Attila szimulátlrral XD.

Like, aki máj 7-én project cars helyett ezt fogja tolni...
2.
2.
PS4jacksony
Valaki tényleg képes volt odáig fajulni,hogy uram bocsá.......Megvette ezt ?
1.
1.
Amúgy alszúrták az egészet. Anno nem kecske, hanem birka szimulátorral kellett volna indítani. Az sokkal coolabb és pejoratívabb amúgy is ... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...