Így néz ki az Oculus Rift végleges verziója

Link másolása
Megérkeztek az első képek az Oculus Rift végeleges változatáról, mely valamikor 2016 első negyedévében fog megjelenni. Előrendelni még nem lehet, a specifikációkat pedig csak jövő héten kapjuk meg hozzá.

Az Oculus bemutatta, hogyan is fog kinézni a VR-szemüvege végleges, vásárlóknak szánt változata. Az Oculus Rift hosszú utat járt be, és úgy tűnik, 2016 első negyedévében végre megjelenik.

A képeken kívül azonban nem sok információ érkezett még a végleges változatról, de a vállalat szerint jövő héten megosztják velünk a specifikációkat is. Egyelőre még előrendelni sem lehet a cuccot, ezt csak az év második felében tehetjük majd meg. Addig azonban nagy eséllyel még több információ érkezik majd a kütyüről: az E3-on biztosan kiállítják, és a pletykák szerint játékbejelentések is várhatóak. 

Bármikor is jelenjen meg az Oculus Rift, nagy konkurenciával kell majd szembenéznie: a Valve közreműködésével készül a HTC Vive, melyet 2015 végére ígérnek. Jövőre érkezik a Sony-féle Project Morpheus, a Microsoft pedig a HoloLensen dolgozik.

33.
33.
DarkAssists
John Carmack fejleszti az id software ből ez miatt szált ki az fps eket neki köszönhetjük fél isten az arc és ez a jéghegy csúcsa...
32.
32.
simon 555
Ha jól emlékszem 250-300 dollárra tervezik.
31.
31.
DonRendes
Igazábol teljesen felesleges mikor szinte nem hogy 3D-s hanem full hd 1080p 60fpses jatekok is alig vannak..lesz még mit behozni addig akkor..
30.
30.
zozo76hun
azert hiaba maga a OR, gep is kell ami megfeleloen birja. gtx 980?
29.
29.
Datzy
#22: Mielőtt mozini akarsz vele ezt a rift szimet nézd meg:

http://vr.mkeblx.net/oculus-sim/

Majd döntsd el fogsz-e vele filmet nézni?:)
28.
28.
Vicces de ennyi. Tapasztalatbol mondom mert volt alkalmam kiprobalni a 2-es valtozatot.
Ki van csukva, normalis ember mondjuk 1,5-2 orat ezzel jatszon.
Plane ha napi rendszeresseggel jatszik.
Normalis emberrol beszelek.
Ha megis, par het es nem lesz mar az vagy ott fog rothadni a polcon annak aki megveszi, mert ez egy ujabb penzkidobas amivel hulyiteni lehet a nagyerdemut.
27.
27.
vincentvega
Tuti előrendelős! Remélem a kishazánk is benne lesz az körben nem csak a nyugat.
26.
26.
godach
#14: Arra gondoltam. Igen. Forint.
Anno arra tippeltem, hogy ha 60-90 ezer forint között lesz az ára, azon nyomban mihelyst lesz elegendő anyag rá, veszek egyet.
Nem csak játék. Mozi..programok... akármi.
25.
25.
Harkat
Nézzétek meg a South Park ehhez tartozó részét! :D
24.
24.
abydos
#12: Ez így van. Nekem van egy Rift DK2-őm és hozzá épített PC. A PC ami szépen bírja úgy másfél szer annyit kóstál, mint a Rift :D

A Rift megvolt 130-ból, de ez a legolcsóbb része a történetnek... De ez a 130 a valaha készült legjobb tech szórakoztató kütyüért lett kiadva, felfoghatatlanul király ketyere :)
22.
22.
Yanez
#20: Ötletes! Pl szabin vagy valahol külföldön, a barátaid meg épp az The Avengers 3-at készülnek megnézni. Mind felrakjátok a szemcsit, és máris együtt nézitek, egy teremben. Mintha egymás mellett lennétek, kívéve, hogy nem tudod jól hátbavágni valamelyik "férget", amikor belepofázik a filmbe. :)
21.
21.
randall13
95000HUF+vám+áfa lesz az ára
20.
20.
Trapyd
#17: Naná! Még az is megoldható vele, hogy a trópusokon, vagy a holdon nézed a filmet vagy ahol akarod.
18.
18.
Yanez
#15: "Egyébként azt lehet már tudni, hogy az FPS-eknél megoldották-e, hogy oldalra nézésnél a fegyver elöl maradjon és ne mozduljon a kamerával együtt?"

Ha van sütnivalójuk, akkor könnyen megoldják, hogy ez a dolog opcionális legyen.
17.
17.
Yanez
Mellesleg, ha azt az érzetet kapod ebben a szemcsiben, mintha mozivásznot látnál, és 3D-re, mozgásérzékelésre, über hanghatásra, meg miegyébre is képes, akkor, nem gondoljátok, hogy a moziknak konkurenciája született? Csak egy okos progi kellesz hozzá, és többé nem kellesz moziba menned, ha mozizni akarsz. Villkom tú dö fjucsár!
16.
16.
JBoy
#14: Most ezt mondom. Aztán meglátjuk... :)
15.
15.
piskóta
#2: Ha az elképzeléseimnek eleget tesz és még komolyabb játék felhozatal is lesz hozzá, akkor azt a 300 eurót odaadnám érte.
Egyébként azt lehet már tudni, hogy az FPS-eknél megoldották-e, hogy oldalra nézésnél a fegyver elöl maradjon és ne mozduljon a kamerával együtt?
14.
14.
Yanez
#8: Az $185, akkor kb egy csónakban evezünk. :)

godach: Te is forintról lökted a vakert?
13.
13.
Sun9us
Nekem 150k lenne a határ. Annyit adnék érte, többet nem. Bár azért 144Hz nem lenne rossz.
12.
12.
Trapyd
Emberek ez egy 3D megjelenítő és még... Tehát, ha ezt használod benne vagy a térben és nem mintha a TV t néznéd. Biztos, hogy nem lesz olcsóbb, mint egy jó monitor. Gyakorlatilag minden játék használhatná. Azonkívül nem is ez a legfőbb probléma, vagyis nem ennek az eszköznek az ára, hanem a gép, ami kiszámolja a képet. Bocsánat képeket (2). (Megfelelő felbontás + stabil magas FPS) * 2. Hajrá!
11.
11.
Red-E-Kamp Van
#9: vagyis nem $ról*
de már írta is. : )
9.
9.
Red-E-Kamp Van
#7: Szerintem nem forintról beszélt.
Mint ahogy én sem adnék 50ezer forintnál többet, szerintem max 40.
8.
8.
JBoy
#7: De jó nekem. :D
De nem dollárban gondolkodtam, hanem Forintban. Ötvenezerben. Egyébként ettől függetlenül nem lepődnék meg, ha megjelenésekor olyan 120.000 Ft körül mozogna az ára.
7.
7.
Yanez
#6: Akkor van egy jó hírem számodra: megspórolsz $50-t. :)
6.
6.
JBoy
#5: Te kérdezted. :D Én ennyit adnék ki érte max., nekem ennyit ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...