Így fest a felturbózott Wasteland 2

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 7.
  • Képek
Link másolása
Nyáron Game of the Year kiadást kap majd a Wasteland 2, ez változat jelenik meg a konzolokra is. Az új verzió egy sor fontos frissítést hoz, ezeket természetesen (?) a korábbi vásárlók is megkapják.

Az inXile csapata néhány screenshot társaságában jelentette be (újra) a Wasteland 2: Game of the Year Editiont, amely a nyáron fog megjelenni. Habár a srácok most nem tértek ki a konzolos változatokra (a játék PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik), a korábbi hírek szerint az új verziók már eleve "felturbózva" érkeznek.


A Game of the Year Edition ugyanis feltápolt grafikával jön, miután a fejlesztők átállítják a játékot az ötödik generációs Unity motorra, ezen kívül pedig több ezer sornyi új párbeszédre, további testreszabási lehetőségekre, finomhangolt játékmenetre és a Precision Strike rendszer bemutatkozására számíthatnak még - utóbbi ugye lehetővé teszi, hogy az ellenségek egyes testrészeit is célozhassuk majd.

A frissítések minden korábbi vásárló számára ingyenesek lesznek, a feljavított grafikát pedig a fenti képeken ellenőrizhetitek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...