Bundle kiszerelést kap a Metal Gear Solid V?

A Redditen olvasható legfrissebb pletykák szerint a Konami szeretné, ha a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain az előzményeit bemutató Ground Zeroesszal egybecsomagolva is kapható lenne szeptembertől.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
Egyébként én már az elején sejtettem hogy így lesz. Azért nem is vettem meg. Na akkor most jeletsék be a Remastered kollekciót aztán teljesen boldog leszek. Nem túlzás a világ legjobb játéka. Csak sokan nem ismerik még. De szerintem ez most majd változni fog..
#7
YanezModerátor
#6: "Igen, mindenki tudja h "köcsögség" volt teljes értékű játék áráért adni..."

Egy teljes játék árának a feléért vesztegették. Nálam elsőnapos vétel volt, és tudván mennyi a tartalom, többet nem is adtam volna érte.
#6
felegyiModerátor
Ugyan pofátlanul drága, de mégis betekintést adott egy "mestermű" értékű franchise következő számozott részébe, ami még meg sem jelent. Igen, mindenki tudja h "köcsögség" volt teljes értékű játék áráért adni (főleg ha azt lessük h közel ugyanannyiért milyen tartalma lesz a Phantom Pain-nek)... de jóval előtte kipróbálhattuk! Ugyan ez nem vigasz, hisz itt is a profit... profit... az ami hajtotta őket, ha nem az lett volna akkor átlagosan 3-4k -ért adták volna. Már ha azt nézzük mekkora tábora van a címnek...
#4
Ismét egy jelentéktelen hír a Konamitól.. Mikor mondanak már valami érdemlegeset is?
#3
#1: Egy demó idejének megfelelő fizetős játék.
#2
A játékidejét hallva, azt a ground zeroest ingyen kéne adni. Aki nem vette meg, annak most inkább egy szemét lehúzás, lecsippentés a játék elejéből.
#1
LtK
A ground zeroes az nem csak egy demonak megfelelo akarmi volt PCre?