Capcom: még több klasszikus kap újrakiadást

A Capcom a legutóbbi, befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, annyira jól futnak a klasszikus játékok újrakiadásai, hogy további címek kaphatnak HD-s újrafeldolgozást. Ti mit látnátok szívesen?

A Capcom is megtartotta aktuális pénzügyi évének beszámolóját, ahol az aktuális számadatok mellett a jövőre vonatkozó tervekről is szót ejtettek a japánok. Sajnos a Resident Evil következő számozott epizódjáról nem esett szó, az viszont megerősítést nyert, hogy a Capcom klasszikus címei közül újabbak kaphatnak HD remastered-változatokat.

A kiadó ugyanis látva a Resident Evil HD Remaster több mint egymilliós eladásait, illetve a DmC: Devil May Cry Definitive Edition pozitív fogadtatását, úgy döntött, a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet a klasszikus játékai újrakiadásaira. Egyelőre csak a most nyáron boltokba kerülő Devil May Cry 4 felújított változata biztos, de nem kizárt, hogy olyan remekbe szabott címek térnek így vissza, mint a Resident Evil Zero, az Onimusha vagy a Mega Man.

26 komment - szólj hozzá!