Capcom: még több klasszikus kap újrakiadást

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom a legutóbbi, befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, annyira jól futnak a klasszikus játékok újrakiadásai, hogy további címek kaphatnak HD-s újrafeldolgozást. Ti mit látnátok szívesen?

A Capcom is megtartotta aktuális pénzügyi évének beszámolóját, ahol az aktuális számadatok mellett a jövőre vonatkozó tervekről is szót ejtettek a japánok. Sajnos a Resident Evil következő számozott epizódjáról nem esett szó, az viszont megerősítést nyert, hogy a Capcom klasszikus címei közül újabbak kaphatnak HD remastered-változatokat.

A kiadó ugyanis látva a Resident Evil HD Remaster több mint egymilliós eladásait, illetve a DmC: Devil May Cry Definitive Edition pozitív fogadtatását, úgy döntött, a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet a klasszikus játékai újrakiadásaira. Egyelőre csak a most nyáron boltokba kerülő Devil May Cry 4 felújított változata biztos, de nem kizárt, hogy olyan remekbe szabott címek térnek így vissza, mint a Resident Evil Zero, az Onimusha vagy a Mega Man.

26.
26.
Guba32
#16: Ha az a Resi 6 vonalát követi,akkor igazat adok neked,tényleg felesleges újat csinálni,jöjjön a régiek hádésítése! ;-)
25.
25.
En is tok jol elvagyok a resident hd-vel, szivesen tolnam a zerot, 2-t, 3-mat bar utobbiban utaltam nemesist :-) dino crisis.1 is.kene :-)
24.
24.
GAMEROD
#2: Azért elég sok új játék kijön a Capcomtól, de nyilván mindenki a főbb címekre kiváncsi. Resident Evil 7-et várom, állítólag nyílt világú lesz.
23.
23.
GAMEROD
Resident Evilből csak a Zero-t látom esélyesnek mert az készült modernebb technikával, azt még könnyű átvinni HD változatba. A többi 16bites Resident Evilt és Dino Crisis-t már teljesen nulláról kéne kezdeni. Code Veronica HD változata pedig már tavaly kijött, csak a PC kimaradt. Talán még azt bedobják PC-re is.
22.
22.
daenath
Resident Evil 0-2-3, Dino Crisis 1-2, no meg egy Ghouls N Ghosts-t :D
21.
21.
Ruga
A játékipar utolérte a zeneipart. Semmi újat nem tudnak ezért újramixelik a régit.
20.
20.
Spectrum
A remasteredeket az esetek többségében nem az eredeti fejlesztők végzik, és csak kevés erőforrást von el más munkáktól.
A sikeresebb DVD-ket is kiadják újra blu-ray formájában, mert van rájuk igény. Ugyanez az igény megfogalmazódott a játékiparban is. Nincsenek ránk kényszerítve, tényleg örömmel vesszük ezeket. Én is szívesen látnék egy Mass Effect remasteredet. Sokan mondják, hogy utálják a remasteredeket, de azért ez meg az jöhetne...
A játékpiac éledezik, már csorognak a nagyobb nevek. Én bomba E3-ra számítok.
18.
18.
tardisen98
Várnék remake-t a DuckTales 2-ből, és a két Csipet Csapat játékból.
17.
17.
Chrysh
#13: Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. :D

Szerintem más címet kellene adni a hírnek és máris mindenki a cég helyébe érezné magát. Mondjuk: "Capcom- Alig van pénzünk, de ezzel talán ki tudjuk húzni magunkat a létyóból." Új címünk fényében már nem is tűnik olyan vészesnek az újrakiadás.
16.
16.
XuChi
Minek ide új címeket kiadni, ha az ezer éves hulladékojat is megveszik. Nem a kiadó hibàja. Ők csak kielégitik a birka vásárlókat.

Szerintem lassan nem lesznek AAA címek, csak indie hulladékok meg hd fosok.
15.
15.
Raam989
Szerintem b.szodjanak meg. Ez meg a dlc-kkel telepakolt jatekoknal is undoritobb, konnyu penzszerzesi lehetoseg nekik... Valamint latvanyosan szarnak arra a jatekos generaciora, akik naggya tettek oket. Mi uj jatekokat akarunk, nem regi jatekokat uj kontosben...
14.
14.
DON GONDOCS
Nem nagyon tudom értékelni ezeket a remastered játékokat. De egy Onimusha vagy Lost Planet 1 esetleg Dino crysis, Viewtiful Joe jöhetne. Szóval a régebbi játékok amikre tényleg ráfér a felújítás.
13.
13.
PaprikaJancsi
#9: Kérem, mondjátok még el párszor, hogy ez a generáció gyenge menet.
12.
12.
szakallaskan
A Resi Zeronak nagyon örülnék.Az Onimusha 1-nek is nagyon örülnék.
11.
11.
godach
#10: Vagy, egy második részt inkább ;D
10.
10.
crytek
A Ubisoft is csinálhatna ilyet pl a Cold Fear-el!
9.
9.
Jhonyy24
igazi pofatlansag a capcom-tol ,hat ez a generacio gyenge menet.
8.
8.
Gykrizsi
#4: Ne érts félre, én is szeretem a játékaikat, de 2-3 éve jószerével csak ilyeneket adtak, semmi újat.
5.
5.
patka21991
Dino Crisis 1-2, meg Resident Evil 2-3-at szívesen látnám. Bár a HD-ra felhúzni szerintem kevés, némi grafikai újítás is kellene (hiszen a Resi 1 is azért néz ki olyan "jól", mert asszem az újra kiadott változatot húzták fel HD-ra).
4.
4.
Dercsi
#2: Vicc vagy nem, ez van...Minden vicc új az újszülöttnek, aki 15 éve játszott ezekkel a címekkel lassan mind kikopnak... Az új ps-boxos gyerekeknek pedig kell valami az új masina mellé. Én speciel örülök neki hogy elővesznek egy-két régi címet :)
3.
3.
respectpele10
Dino Crisis szintén ! :D PS1-en jó volt nagyon. :)
2.
2.
Gykrizsi
Ez a cég egy vicc. Évek óta egy deka új játékuk nem volt szinte, de sebaj, majd játszunk 15 éves RESI-kel. Komolyan, ezen már csak derülni tudok.
1.
1.
Yanez
Dino Crisis!!! Na azt szívesen látnám, bár ha belegondolok, jobban örülnék egy reboot-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...