Capcom: még több klasszikus kap újrakiadást

A Capcom a legutóbbi, befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, annyira jól futnak a klasszikus játékok újrakiadásai, hogy további címek kaphatnak HD-s újrafeldolgozást. Ti mit látnátok szívesen?
  • Írta: Shifty

Kommentek

#26
#16: Ha az a Resi 6 vonalát követi,akkor igazat adok neked,tényleg felesleges újat csinálni,jöjjön a régiek hádésítése! ;-)
#25
Törölt felhasználó
En is tok jol elvagyok a resident hd-vel, szivesen tolnam a zerot, 2-t, 3-mat bar utobbiban utaltam nemesist :-) dino crisis.1 is.kene :-)
#24
#2: Azért elég sok új játék kijön a Capcomtól, de nyilván mindenki a főbb címekre kiváncsi. Resident Evil 7-et várom, állítólag nyílt világú lesz.
#23
Resident Evilből csak a Zero-t látom esélyesnek mert az készült modernebb technikával, azt még könnyű átvinni HD változatba. A többi 16bites Resident Evilt és Dino Crisis-t már teljesen nulláról kéne kezdeni. Code Veronica HD változata pedig már tavaly kijött, csak a PC kimaradt. Talán még azt bedobják PC-re is.
#22
Resident Evil 0-2-3, Dino Crisis 1-2, no meg egy Ghouls N Ghosts-t :D
#21
A játékipar utolérte a zeneipart. Semmi újat nem tudnak ezért újramixelik a régit.
#20
A remasteredeket az esetek többségében nem az eredeti fejlesztők végzik, és csak kevés erőforrást von el más munkáktól.
A sikeresebb DVD-ket is kiadják újra blu-ray formájában, mert van rájuk igény. Ugyanez az igény megfogalmazódott a játékiparban is. Nincsenek ránk kényszerítve, tényleg örömmel vesszük ezeket. Én is szívesen látnék egy Mass Effect remasteredet. Sokan mondják, hogy utálják a remasteredeket, de azért ez meg az jöhetne...
A játékpiac éledezik, már csorognak a nagyobb nevek. Én bomba E3-ra számítok.
#18
Várnék remake-t a DuckTales 2-ből, és a két Csipet Csapat játékból.
#17
#13: Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. Ez a generáció gyenge menet. :D

Szerintem más címet kellene adni a hírnek és máris mindenki a cég helyébe érezné magát. Mondjuk: "Capcom- Alig van pénzünk, de ezzel talán ki tudjuk húzni magunkat a létyóból." Új címünk fényében már nem is tűnik olyan vészesnek az újrakiadás.
#16
Minek ide új címeket kiadni, ha az ezer éves hulladékojat is megveszik. Nem a kiadó hibàja. Ők csak kielégitik a birka vásárlókat.

Szerintem lassan nem lesznek AAA címek, csak indie hulladékok meg hd fosok.
#15
Szerintem b.szodjanak meg. Ez meg a dlc-kkel telepakolt jatekoknal is undoritobb, konnyu penzszerzesi lehetoseg nekik... Valamint latvanyosan szarnak arra a jatekos generaciora, akik naggya tettek oket. Mi uj jatekokat akarunk, nem regi jatekokat uj kontosben...
#14
Nem nagyon tudom értékelni ezeket a remastered játékokat. De egy Onimusha vagy Lost Planet 1 esetleg Dino crysis, Viewtiful Joe jöhetne. Szóval a régebbi játékok amikre tényleg ráfér a felújítás.
#13
#9: Kérem, mondjátok még el párszor, hogy ez a generáció gyenge menet.
#12
A Resi Zeronak nagyon örülnék.Az Onimusha 1-nek is nagyon örülnék.
#11
#10: Vagy, egy második részt inkább ;D
#10
A Ubisoft is csinálhatna ilyet pl a Cold Fear-el!
#9
igazi pofatlansag a capcom-tol ,hat ez a generacio gyenge menet.
#8
#4: Ne érts félre, én is szeretem a játékaikat, de 2-3 éve jószerével csak ilyeneket adtak, semmi újat.