Dátumot kapott a következő The Evil Within DLC

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Bemutatkozott a The Evil Within harmadik és egyben utolsó letölthető kiegészítője, a The Executioner. A még ebben a hónapban megjelenő DLC-ben egy Keeper bőrébe bújva tapasztaljuk meg, milyen is a túloldalon állni.

Május 26-án debütál a The Evil Within következő, egyben utolsó letölthető bővítménye, a The Executioner. A névválasztás nem a véletlen műve, ebben az új DLC-ben ugyanis egy Keeper szemszögéből követjük végig a véres eseményeket.

4.
4.
zsocc-nrg
Végre! A plusz tartalmak közül ezt vártam a legjobban :)
3.
3.
keiji maeda
ebbe a túlárazott játékba, igazán beleférhetett volna ! ezek a plusz tartalmak enyi pénzt nem érnek meg , meg az alapjáték se ért meg annyit , a resident 6 óta a második játék amit megbántam hogy előrendeltem :/
2.
2.
KeXxX
Én eddig csak a demóval játszottam és iszonyatosan tetszett! Lehet, hogy megveszem ha lesz valami Goty vagy complete pack PS3-ra. De ha nem akkor alapjáték + season pass.
1.
1.
GAMEROD
Nem nagyon fogott meg a játék hangulata. Az akció mellé egy kis történet sem ártana ami végigvezet a játékon. A helyszínek is bitang unalmasak. Folyosók meg csatornák egykét jellegtelen faluval megszakítva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...