Leépítések a Battlefield: Hardline fejlesztőjénél

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 13.
  • Hír
Link másolása
A minap néhány munkavállalójától megvált a Visceral Games, a stúdió illetékesei megnyugtattak mindenkit, a személyzeti változás nem nagy horderejű. Nincs veszélyben a Hardline támogatása és a Star Wars-projekt sem.

Az aktuális igényeknek megfelelően személyzeti átalakításba kezdett a Visceral Games, ez annyit jelent, hogy néhány dolgozójától megvált a csapat. Az érintettek száma nem ismert, de a stúdió szerint "kisebb" elbocsátásokról van szó.

A fejlesztők jelenleg két projektre összpontosítanak, a Battlefield: Hardline Premium-tartalmaia, és a még bejelentésre váró Star Wars-játékra. A csapat megígérte, hogy azon dolgozik, hogy a lehető legsimább átmenetet biztosítsák az érintett alkalmazottaknak.

Egy nagy játék megjelenése után általános dolog, hogy néhány dolgozójától megválik egy fejlesztőstúdió, mert már nincs szükség rájuk. Később, amikor az aktuális projekt munkálatai felgyorsulnak, újra vesznek fel tagokat. Ez persze nem vigasztalja azokat az embereket, akik most lapátra kerültek.

11.
11.
DarkAssists
Olyan mint egy bf4 dlc...
10.
10.
PS4jacksony
Mehetnek a munkaügyibe :)
9.
9.
Unknown
Én a visceralt sajnálom, nem tehetnek semmiről. Az EA pénzéhessége teszi őket tönkre.
8.
8.
PaprikaJancsi
Egy darab szart se érnek a mostani játékaik. pl. ArmyofTwo3, BFHardline
7.
7.
Dead Space kene ujra igen, sztem majd jonni fog elobb egy ds hd edition :-)
5.
5.
mestermagyar
#4: +10

Bár várhatnának, amíg az EA túlesik a kapzsi korszakán, nahogy már a legjobban várt rész szenvedje meg.
4.
4.
p3ti
Hardline.... ahj, ha még játszottam sz*r játékkal idén, akkor az a BF volt. Nem tudom miért nem végre a BC3mat adják ki, vagy visszatérnek a Dead Space -hez - vicc komolyan.
3.
3.
markoci555
De megnézném annak a képnek a folytatását :D Amikor leérkezik a földre a kocsi a pali hogy ránghat egyet, minimum pár törés, de akor ki is eshet aztán fejjel a földnek.
2.
2.
maktub
Én azt se bánom, ha zöld szóját csinálnak az egész bandából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...