1,6 millió példánynál a South Park-szerepjáték

A Ubisoft végre elárulta azt a számot, amire annyira kíváncsiak voltunk: bő egy évvel a megjelenése után kiderült, hogy hány vásárlója volt az Obsidian által fejlesztett South Park: The Stick of Truthnak.

Habár az utóbbi években a Ubisoft sosem mulasztotta el a lehetőséget, hogy eldicsekedjen a sikercímei eladásaival, a tavaly márciusban megjelent South Park: The Stick of Truth kapcsán sosem mondott számokat, jóllehet arra voltunk kíváncsiak a legtöbben. Hiába volt ugyanis  a játék, annyira a South Park-specifikus lett, hogy már jó előre lehetett sejteni, ebből bizony nem lesz kasszasiker.


És tulajdonképpen nem is lett. A kiadó végre elárulta, hogy eddig 1,6 millió példányt adtak el belőle, ami egy ilyen kaliberű multiplatform fejlesztésnél azért nem túl sok, igaz, a Ubisoft így is elégedett volt az eredményekkel: mint mondta, ezek az eladások is felülmúlták a várakozásait, ami azt jelenti, hogy a cégnek végső soron megérte aprópénzért átvenni és befejezni az eredetileg THQ-s pénzből készült projektet.

7 komment - szólj hozzá!