Ilyen lesz a felújított Gears of War?

Link másolása
Tovább szivárognak az információk a Gears of War: Ultimate Editionnel kapcsolatban: ezúttal egy játékmenet-videó került ki idő előtt az internetre, melyből pár képet és egy rövid felvételt is sikerült megőrizni.

A Microsoftnál nem igazán tudnak titkot tartani: a Gears of War felújított változatát még le sem leplezték, de lassan több infónk van róla, mintha hivatalosan bejelentették volna.

Nemrég kiszivárgott az internetre egy videó, melyben Gears of War: Ultimate Editionből nézhettek meg a szerencsések játékmenet-jeleneteket. Az MP1st munkatársai elvileg látták a videót, és egy rövid pár másodperces klipet meg is őriztek belőle, amit itt megnézhettek.

Emellett pár screenshotot is készítettek a hosszabb videóból, azokat lentebb találhatjátok meg. Az MP1st szerint a videó csak szimplán az "Xbox One Game" címet kapta, és 60 fps-sel futott. Bár egyre biztosabbnak tűnik a felújított Gears of War, és felvételek is valódinak tűnnek, azért érdemes továbbra is pletykaként kezelni a hírt. Az E3-on nagy eséllyel többet megtudunk majd.

17.
17.
dzsiádzsó
#15: Hát ez neked állat? A particle és reflection effekteken kívül még 1080P-re sem húzták fel, így kétlem, hogy UE3-at alárakták volna.
Nekem ez egy kihagyott helyzet, Gears 2 a frissített UE2-vel simán így nézett ki.
16.
16.
Mortis
Most komolyan azt várják, hogy valaki izgatott lesz egy trilógia miatt aminek az első része nincs tíz éves vagy már majdnem annyi(attól függ milyen szempontból nézed, bár egyikből sem szép vagy izgalmas)?
15.
15.
kopic
Nagyon állat ! És állítólag UE3-al készül !
Ez hosszabb: http://www.dailymotion.com/video/x2q4wg0_videogames?start=27

http://i1.minus.com/iV1GrAZUHXzWo.png
http://i4.minus.com/i3xNxRke2h5Wz.png
14.
14.
dzsiádzsó
Hát ez 720P... Nem hinném 1080p-ig ne húznák fel, látványra ugyanolyan, mint az egy, sztm kamu a hír, vagy valami nagyon nem stimmel.
13.
13.
Red-E-Kamp Van
#11: Gyakorlatilag egyik sem.Mert nem hivatalos.
De azért ezek a dolgok érdekelnének.Mármint a szivárgások.
Egyik nap kiszivárog valami játékból olyan iszonyatos minőségű kép, mai 10 éve volt lehetséges telefon vga kamerával.Ma már nem nagyon találni ilyen kis felbontású telefonokat, hát még nem újságíróknak.
Erre ez a kis kivágott videó meg olyan jó minőségű és egyben van, hogy nem lehetett kilopott anyag. Ha mégis, tényleg érdekelne a folyamat, mert előttem az van, hogy egy usbre tölti fel a főnök irodájában a kis videót és izzad, hogy be ne jöjjön. Aztán éppen ajtót nyit és ő már ott ül a vendég székben, mintha mi sem történt volna, mi meg majdnem izgultunk. Ja mégsem, mert nem tudjuk mi s hogy történt.
12.
12.
McDuff
Múlt héten vettem elő újra a Judgement-et és még mindig elámulok hogy milyen betyárul néz ki még mindig egy ilyen régi gépen! :D Ha semmi mást nem csinálnak vele csak felnyomják 1080p-re meg 60 fps-re már azzal is elégedettek lehetnek a One tulajok.
11.
11.
Cipo3
Van itt 6 kép ugyanarról a sarokról körbenézve. Ronda és élettelen. Ez most kedvcsináló vagy elriasztó szándék?
8.
8.
markoci555
Nem látok sok különbséget, de le is sz*rom mert még mindig megállja a helyét az eredeti grafja. Inkább az kéne hogy kiadjátok pc-re a sorozatot ti kis rohadékok
7.
7.
DON GONDOCS
Az első részre ráfér a felújítás, a többi úgy jó ahogy van.
6.
6.
#5: Az exkluzivitást az MS találta ki, nem az EPIC.
5.
5.
p3ti
#4: Azért ''vállt'' exclusivá mert vki idő előtt felrakta a játék első részét a torrentre, az epic pedig ezzel bűntette meg anno a PC tábort
4.
4.
zsocc-nrg
#3: Nem tudom próbáltad-e de az első rész nagyon jól működött pc-n, semmi baj nem volt vele. A többi rész sajnos már exkluzívvá vált.
3.
3.
Red-E-Kamp Van
#2: Most mondjuk jó hülye vagyok, mert senki nem is beszélt itt pcről, ez csak amolyan hangos gondolatmenet volt.
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Én valahogy nem is tudom pc-re elképzelni, hogy ütemezetten működne.
legfeljebb joystickal, de akkor meg már minek.
1.
1.
zimonyini
Hát, eddig nem túl meggyőző.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...