Folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead

De nem úgy, ahogy gondolnánk. A Telltale PR-igazgatója a Twitteren beszélt arról, hogy idén már nem lesz harmadik évad a The Walking Dead-játéksorozatukból, és valami mással készülnek a témában.

Kommentek

#9
#6: Szerintem meg pont váltásra lenne szükségük. A sztori nagyon jó, de gyakorlatilag minden állítással ellentétben semmi jelentős befolyásunk nincs az alakulására. Dönthetünk bárhogy, csak annyi változik, hogy azonnal, vagy egy vargabetű után jut ugyanoda a sztori. Megmenthetünk bárkit, csak annyi lesz más, hogy most, vagy két részen belül halálozik el. A második évad végével is tuti azt csinálják majd, hogy kiválasztják azt az egyetlen befejezést, amihez mind a három verzióból el lehet jutni, és onnan folytatják a harmadik részt (már ha egyáltalán Clementine sztoriját folytatják)
#8
Törölt felhasználó
#6: Eddig sem tetszett, szóval óvatosan a hype-al :DDD
#7
#6: Biztosan jó lesz, hiszen a Telltale készíti -->el is ronthatják :hmmm:
#6
YanezModerátor
Bármiféle TWD is lesz az, biztosan jó lesz, hiszen a Telltale készíti. Aztán ki tudja, még el is ronthatják, ha receptet váltanak.
#5
#1: 2014 augusztusában zárták le a 2. évadot :D
#4
A 2. évad baszottul jo volt. Főleg a vége minden olyan történést hozott magával ami hirtelen jött és nagyon durván hatott az érzelmekre. Sajnálom hogy nem lesz 3. Évad
#3
#1: Már rég. Úgyhogy mehetsz nyugodtan, már egy jó pár hónapja befejezték a 2. évadot : D
#2
legyen már harmadik évad basszus ne más jöjjön
#1
Akkor nekikezdhetek a játéknak? Az S01 10+ végigjátszása után, megfogadtam az S02-re várva, hogy nem kezdek neki míg be nem fejezik. Én nem csinálok magamból idegroncsot.
Tehát, akkor a második évadot lezárták?