BF: Hardline - júniusban jön a Criminal Activity DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 21.
  • Letöltés
Link másolása
Pontosította a Battlefield: Hardline első bővítményének megjelenési dátumát a Visceral Games, pluszban további részleteket árult el a DLC-ről. A csomag négy új multis térképet és egy rakás érdekes kütyüt tartalmaz majd.

A Criminal Activity egyike lesz a négy tervezett DLC-nek, amik az 50 dolláros Premium-előfizetéshez járnak majd. A fejlesztők a Battlefield: Hardline hivatalos blogján erősítették meg, hogy a csomag júniusban jelenik meg. 

A DLC négy új multis térképet tartalmaz - név szerint a Backwoodsot, a Code Blue-t, a The Beatet és a Black Fridayt. Két új jármű, két speciális lőszertípus, egy kütyü, három fegyver, egy nailgun battlepickup, valamint a Bounty Hunter játékmód szintén a felhozatal részét képezi. Ezen kívül hat új karaktermaszkot kapunk, melyek közül kettő állatmaszk, négyet pedig a rendőrség használhat.

A történet szerint kis létszámú, agresszív bűnözők terrorizálják a lakosságot és közvetlen konfliktusba bocsátkoznak a rendőrséggel, miközben a vagyoni károk az egekbe szöktek.

Ami a folytatást illeti, ősszel érkezik a Getaway, télen pedig a Betrayal DLC.

9.
9.
DarkAssists
Ezt alá támasztom én se játszom vele
6.
6.
Falcon
ez az egyetlen játék amit idén megveszek ,csak kivárom a prémium edition-t addigra még kijavítják a hibáit
5.
5.
Aanash
Hát a rendes Battlefield-ek mellett labdába se rúg....
4.
4.
logic5
Nekem holnap landol a hardline az oridzsin fiókomban. Remélem jó lesz
3.
3.
vanpear
Jó játék, de az gusztustalan, hogy DLC-ben adják, ki a játék hiányzó részeit. A spawn az valami örületesen rossz. A pályákon meg a sniperektől nem lehet mozdulni. Pemiumért kár kiadni a pénzt, 3 nap alatt megunják az új pályákat és játékmódokat az emberek.
2.
2.
dante92
Na basszus, és még mindig nem sikerült kimaxolni az alapjátékot :@
1.
1.
Necreon
Jó a thumbnail kép cikk mellett a főoldalon, találó :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...