Íme, az első kép a Dreamfall Chapters folytatásából

Link másolása
Még csak pár hónapja kezdődött meg a Dreamfall Chapters: Book Three fejlesztése, így a megjelenés még odébb van, de a fejlesztők megosztották az első művészeti rajzot a játékból. Emellett az alcímét is megtudtuk.

Sok éve dolgoznak már a Dreamfall Chaptersen, mely a sikeresebb Kickstarter-projectek közé tartozik. Két úgynevezett "könyv" már megvásárolható az epizodikusan megjelenő játékból, de még hátra van három rész a történetből. A Book Three-t nemrég kezdték el fejleszteni, ezért még kicsit odább van a megjelenés, és az eddigiek alapján egy csúszás is lehetséges.

Megkaptuk azonban az első képet a Book Three-ből, mely egy koncepciós rajz. A fejlesztők is utaltak már rá, de így már biztossá vált, hogy az új epizód alcíme Realms lesz. Emellett feltűnő lehet, hogy a két főhős másképpen néz ki, mint eddig. A fejlesztők szerint Kian és Zoe drámai változásokon mennek majd keresztül a történet folytatásában.

A Kickstarteren megosztott üzenet szerint jól haladnak a fejlesztéssel, de megjelenési dátumot csak a megjelenés előtt 5-6 nappal adnak majd.

7.
7.
jolvokq
sajnos nincs semmi magyar nyelv :(((((((((((( november óta várok már egy magyarositást
6.
6.
jolvokq
én a chapters 2 részére gondoltam :D az elöző részeket végig vittem a legjobb a longest journey volt :D
5.
5.
Giggsy
Hááát szerintem elég lassan haladnak ezzel a fejlesztéssel. A Dreamfall egy nagyszerű sztori volt, de a Chaptersnek így részenként nem sok értelme van. A TWD sorozatnál legalább volt valami érezhető epizodikussága a dolognak, de a Chapters első részének végén nem éreztem azt, hogy lezárult volna valami sztoriszál. Emellett szörnyen rövid is volt, még egy TWD epizódot sem tett ki a hossza.
4.
4.
Red-E-Kamp Van
#3: Szerintem a Book One-Two-ra gondol.
de nem tudom hogy van e magyar nyelv hozzá.
3.
3.
#1: Jézusom :) keresgélj már egy picit kb 2008 ban megjelent
1.
1.
jolvokq
magyarositót nem akarnak ki dobni az első két részhez véletlen???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...