Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
Törölt felhasználó
Összességében és élmény tekintetében szigorúan az első Mass Effect. Ha csak a mellékszálakat és a régi arcokkal való újra találkozást nézem a kötetlen lövöldözéssel akkor a második. "Arkangyal" a valaha volt legzseniálisabb visszatérés volt és nagyon tetszett. Garrus amúgy is egy baromi szimpatikus arc. A ME3 nekem nagy csalódás volt, a DA-k egyszerűen nem tetszettek, a BG-t meg a nosztalgia mondatná velem és különben is a LandsOfLore, EyeOfTheBeholder sokkal inkább az én világom...
#28
Nálam holtversenyben a Mass Effectek és az MDK2: az mekkora egy játék volt! Azzal kezdtem rákattanni a játékokra. Illetve az első MDK-val, de a második is brutál jó volt :D
#27
hogy válasszak az (időrendben): Baldurs Gate 2 - Kotor 2 - DA: Origins közül kedvencet? lehetetlen.
ezeken a címeken kívül csak a Falloutok és a Blizzard ért el hasonló játékidőt. a top 5 gamemből ~3-at ők csináltak...
#26
#4: Megfogalmaztad a véleményemet. A Mass Effectnél komplexebb, átérzősebb játékélményt nekem nem adott az ipar. A Dragon Age első része már majdnem megközelítette ezt, a másodikkal is elpötyörésztem, az Inquisition viszont olyan nyögvenyelős és unalmas nekem, hogy már két hónapja szenvedek vele, kínlódva ülök elé és most már igyekszem csak a fő szálra koncentrálni, csak hogy vége legyen végre és elmondhassam, hogy "na ez is megvolt". És ezt baromira sajnálom. Őszintén remélem, hogy a következő Mass Effect még csak véletlenül sem erre a rendszerre fog építeni, mert akkor elsírom magam :)
#25
Baldur's Gate sorozat , KotOR, DA sorozat és természetesen a ME sorozat,
#24
Dragon Age Inquisiton
#23
#22: Nyugodtan kezdj neki, elég rövid.
#22
Érdekes, hogy nekem ez a Jade Empire mennyire kimaradt.
Egyébként duma ide-vagy oda, eddig azért mindegyik címükre emlékeznek a gamerek.
#21
SLi
#3: inkább mint hogy húszévesek legyenek?
#20
Jade Empire-nek jöhetne valami frosbite-os HD Remakae verziója igazán vagy akkor már 2. rész!
#19
hajajj nehéz kérdés, ME:2 vagy ME:3 :)
#18
Olyanok már sosem lesznek mint régen:( baldurs gate egy hatalmas cím! Retró gamernek és gyűjtőnek lenni jó dolog de egyben szomorú is hisz az elmúlásnál nincs rosszabb. Isten éltessen Bioware:)
#17
Kimoderált üzenet
#15
Nem tudnék igazán kedvencet kiemelni. A Mass Effect lenyűgözött, mint ahogy a Dragon Age is, de e két alkotás nem egy időben és térben zajlik. A Baldur's Gate is magával ragadt anno, és a Star Wars is, de e négy címet nem lehet egy kalap alá venni.
Minden esetre nagyon jó alkotásai vannak a csapatnak, és még sok hasonlót várok tőlük.
Boldogat BioWare!
#14
#8: Igazából a BioWare első igazi nagy dobása a Baldur's Gate volt.
Hihetetlenül profi csapat valóban, várom a ME 4 részleteket az E3-on nagyon. :-)
#13
Mass Effect Trilogy, KotOR.
#12
#11: nem hiszem.
Ő lány.
#11
Kimoderált üzenet
#10
A Mirror's Edge.. Ja boccs nem ide...