PlayStation Plus - íme, a júniusi kínálat

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 27.
  • Akció
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői júniusban. A PS4-tulajok ezúttal négy játéknak örülhetnek, ezek közül az egyik egy AAA-cím!

Ezúttal is hat ajándék várja a PlayStation Plus-előfizetőket: két PS4-es, két PS3-as, illetve két PS4-re és PS Vitára is letölthető cím. A legújabb ingyenes játékokat június 2-től tehetitek magatokévá, ez azt is jelenti, hogy addig van időtök pótolni a májusi felhozatalt.


Lássuk a listát:

  • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS4)
  • Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4)
  • Super Exploding Zoo (PS4, Vita)
  • Futuridium EP Deluxe (PS4, Vita)
  • Call of Juarez: Gunslinger (PS3)
  • Cloudberry Kingdom (PS3)
33.
33.
rappit
#30: Hát nemtudom. Steamen ingyen van az internet használat és a leárazások is. Gondolj már bele. Fizetsz a leárazásokért. Nem hangzik ez viccesen? :DD Originen meg ott vannak az on the house játékok amik valóban ingyen vannak. Nem akartam a PC-t isteníteni megint de háát ez van.
32.
32.
tupaccc
31. mind1, hagyjuk. Te élj abban a tudatban, hogy ez illegális, és meg élek abban, hogy nem. :-)
30.
30.
hakydakillah
29. az utolsó GT, és a régi szép update élmények :-) Aki megvette 1évvel megjelenés után, annak ráment a napja a frissítésekre. Cserébe viszont egész szépen gatyába rázta dolgokat.
A mostani masinával én elégedett vagyok, igaz vannak belassulások és karbantartások, de PS+ előfizetés nagyon megéri. Ahogy írták, nem csak a havi ingyen játékokat kell nézni, hanem az PS+ kedvezményeket, melyek hetente változnak + Share + közös acc. Ebből a legutolsó jelenti a legnagyobb pluszt számomra.
27.
27.
lafesz
#26: Nem tudom miért kell mindig jönni ezzel, hogy "ingyenes".....
a muliért fizetsz elő, a játék ingyen van!!!!
26.
26.
rappit
"...ingyenes játékokat..."
Szerintem 1500Ft havonta az távol áll az ingyentől.
25.
25.
tupaccc
Amúgy olyan szinten nem illegális a dolog, hogy Sony még a szádba is rágja, hogy hogyan csináld:

http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/249
24.
24.
tupaccc
23. A megosztás 2gépre, 2felhasználóra vonatkozik. Sony is úgy prezentálta, hogy az általad vásárolt játékot így megosztod a hozzád legközelebb álló féllel, pl. testvérrel. Játsszon az a testvér a te gépeden, vagy egy másikon, teljesen mindegy 2gépre vagy accra szól az a licensz. A dolog lényege, hogy te mint primary acc tulaj megoszthatod a játékodat 1darab secondary accal, megóvva téged attól, hogy a tesó a te profiloddal lép be, és írja át a mentéseidet. Az amit írtál, ezzel kiegészítve valós.
Sony szerintem eléggé kitárta felénk ilyen téren ajtajait, lehet az a cél, hogy ne érje meg már feltörni és flashelni a gépeket, inkább ők nyújtanak néhány kiskaput. Elég ha a Share playt veszed. Nekünk haverral elég jó a net, szinte tökéletes minőségben átvihetem bármilyen játékát ingyen, miközben ő pl.filmet néz :-)
Viszont nincs szándékomban győzködni senkit sem. Ha úgy érzed neked nem éri meg, akkor többet ne hosszabbíts. Nekem ebben a formában nagyon megéri. :-)
22.
22.
tupaccc
20.Ez csak egy szösszenet volt tőlem, talán azért nem értettél meg pontokat. PS tagságim van már vagy 5éve, PS+t is szoktam újítani, a legutoljára most decemberben vettünk éveset, szóval hozzászólásom a legutolsó újításomra vonatkozott.
A közöss accnak olvass utána mert a Sony szépen szétírja a dolgot a szerződésben. Tömörem 2fél között megengedett. Ha illegális lenne, az olyan mintha flashelt géped lenne, és bannolnának érte. De nem teszik, és nem is fogják – max akkor tehetnék meg, ha átírnák a teljes szerződést.
Ami a Killzonet illeti, mond az neked valamit, hogy ha új accot nyitsz kapsz 14napra ingyen PS+t? Azért írtam a hozzászólásomban is, hogy gyors átvittem, mert így is volt. Kijátszottam 14napon belül, multi meg nem érdekel.
Az egészet összegezve én csak annyit akartam mondani, hogy vannak elégedett és elégedetlen emberek. Nekem minden maximálisan megfelel a jelenlegi formában. :-)
21.
21.
izolee69
Aaaa, ezt de beszoptam, ket hete vettem meg a Gunslinger-t. :-)
Nem lehet mindig szerencsem...

19.
19.
#10: Nem kell olyan sokat lopakodni, az alapküldetésben azért kell, de nem szükségszerű, a továbbiakban meg én azt csináltam, hogy beültem a légvédelmi ágyúba és hadd szóljon :DDD Ment a móka rendesen, csak a gránátokra kellett vigyázni :)
18.
18.
Rába..tam mert megvettem az MGS V GZ-t egy-két hónapja amikor olcsó volt store-ban :) Ez van :)
17.
17.
szakallaskan
Nagyon örülök a Ground Zeroes-nak.Megvan már lemezesen,de így legalább meg lesz digitálisan is,nem kell lemezt cserélnem.
16.
16.
Blueberry
Majd előfizetek ha rendes gamek jönnek ps4-re,ps3-ra már megvan ami érdekelt+úgyse szoktam multizni,egy dyin light-ot még megvárok
15.
15.
tupaccc
11. Igen, az Infamous FL-re gondoltam, amit átvinni mindenestül 8óráig tart, szóval storyban nekem többet adott egy COD-nál, így nekem AAA-s cím kategória. Ha át tudtál rajta 2óra alatt futni, akkor le a kalappal, de erősen kétlem.
Killzone meg decemberben volt jpn régióban ingyenes, szóval csináltam accot, átvittem, és letudva ingyen :-) Szerintem eu-us régió most karácsonyra kapja meg.
14.
14.
delphijos
#11: Ez így nem igaz. Konkrétam az Infamous és az Infamus 2 is ingyen volt nekem PS3-ra. De mondhanám a Sleeping Dogs-t, ICO-t, SOTC-t, DMC-t, PES2014, Brothers-t, Bioshock Infinite-t, stb.... Tény hogy PS4-re egyelőre nem vagyunk ennyire elkényeztetve, de én tupaccc-al értek egyet, eddig nekem a ps+ bőven behozta az árát. És az akciós vételeket még nem is számoltam. Lehet mindíg morogni persze, de tény hogy volt idő amikor box-on szimplán a multiért kellett fizetni. Szó nem volt ingyen játékokról. Ha meg vannak, akkor meg miért ezek. Tényleg van akinek semmi se jó.
13.
13.
DON GONDOCS
Ja és Assassins Creed akció van.
12.
12.
Damon20
egyszerűen nem tudok felfogni, hogy soha senkinek nem jó semmi ........ csak megy a sírás minden hónapban.......
11.
11.
crashpipi
#9
Se a Killzone: SF nem volt még ingyen, se az Infamous!
Csak a 2 órás First Light DLC-je. Nem mindegy. Az Injustice volt egyedül tripla A-s és döntse el mindenki, hogy mennyit fizetett volna érte amúgy... :S
10.
10.
giga321
Egyetlen MGS-sel sem toltam még de lehet ezt kipróbálom. Habár nem tudom. Most érzem, hogy türelmetlen lennék egy lopakodáshoz.
9.
9.
tupaccc
Akik kritizálják a ps+t, azok biztosan ps+ tulajok? Mert én eddig maximálisan elégedett vagyok a PS+ és Gold tagságival.
Kellene itt más dolgokat is nézni, amiről sokan megfeledkeznek - anno Goldért fizetni kellett, és multit kaptuk csak érte.
Most multi mellett havi ingyen játékok, és minden héten új akciók jönnek ps+ / Gold előfizetőknek. És ezek az akciók nagyon gyakran brutálisak, AAA címek pár dollárért. Közös acc mellett meg már pláne. Nekem a tagságira kifizetett összeg már rég kamatostul megtérült, a vételi ár már az első két hétben, mikor megkaptam az Infamous és Injusticet ingyen.
Amúgy meg elég évi egy ütős ingyen játék, és már megérte az árát. Persze emberfüggő, nekem eddig a következő ingyenesek jöttek be - Injustice, Infamous, Abe new N tasty, Valiant Hearts, Killzone, és most a MGS is érdekel.
7.
7.
Falcon
csinálhatnának már egy multiplayer előfizetést, idegesítenek ezekkel a sok sz@arral minden hónapban
6.
6.
crashpipi
:(
Ha megeröltetem magam, még a Knack-nek is tudnék örülni... és utalnám a 2100-at.
Sajnos ismét elmarad az előfizetés.
5.
5.
PaprikaJancsi
Ps4: 5 pont
Ps3: 4 pont
PsVita: 1 pont
Vitára mindig megtalálják a szart :D
3.
3.
strike19
Call of Juarez már volt párszor nem?
De legalább kapunk MGS-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...