PlayStation Plus - íme, a júniusi kínálat

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői júniusban. A PS4-tulajok ezúttal négy játéknak örülhetnek, ezek közül az egyik egy AAA-cím!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#30: Hát nemtudom. Steamen ingyen van az internet használat és a leárazások is. Gondolj már bele. Fizetsz a leárazásokért. Nem hangzik ez viccesen? :DD Originen meg ott vannak az on the house játékok amik valóban ingyen vannak. Nem akartam a PC-t isteníteni megint de háát ez van.
#32
31. mind1, hagyjuk. Te élj abban a tudatban, hogy ez illegális, és meg élek abban, hogy nem. :-)
#31
#28: Azért szar, mert ledobál, kifagy a store, egy 500mb-os játékot közel egy óráig tölt le, mindezt egy 100-as nettel, kábellel használva.
A leárazások meg max addig tűnnek jónak, amíg nem hasonlítod az USA store-hoz. Ott gyakran szó szerint 1$-ért dobálják a játékokat, de amúgy is 4-5$ szokott lenni az, ami egy EU-s akcióban 8-10€.
#25 jól van, akkor közöld a supporttal, hogy felesbe veszed valakivel a játékokat és figyeld a reakciójukat :)
#30
hakydakillahModerátor
29. az utolsó GT, és a régi szép update élmények :-) Aki megvette 1évvel megjelenés után, annak ráment a napja a frissítésekre. Cserébe viszont egész szépen gatyába rázta dolgokat.
A mostani masinával én elégedett vagyok, igaz vannak belassulások és karbantartások, de PS+ előfizetés nagyon megéri. Ahogy írták, nem csak a havi ingyen játékokat kell nézni, hanem az PS+ kedvezményeket, melyek hetente változnak + Share + közös acc. Ebből a legutolsó jelenti a legnagyobb pluszt számomra.
#28
#20: Csak tudnám mitől olyan szar a rendszer...
4 éve van ps3-am és igaz, nem gyakran multizok, de még mindig nem sikerült rájönöm, hogy mire mondjátok ennyire.
Amúgy igaz, hagy ps plus nagyon gyenge mostanába ps3-on is, pedig tavaly ilyenkor nagyon komoly játékokat adtak

Viszont a leárazásokra nem értem, hogy miért írtad a us accos dolgot.
Magyar store-on is nagyon durva leárazások szoktak lenni!
#27
#26: Nem tudom miért kell mindig jönni ezzel, hogy "ingyenes".....
a muliért fizetsz elő, a játék ingyen van!!!!
#26
"...ingyenes játékokat..."
Szerintem 1500Ft havonta az távol áll az ingyentől.
#25
Amúgy olyan szinten nem illegális a dolog, hogy Sony még a szádba is rágja, hogy hogyan csináld:

http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/249
#24
23. A megosztás 2gépre, 2felhasználóra vonatkozik. Sony is úgy prezentálta, hogy az általad vásárolt játékot így megosztod a hozzád legközelebb álló féllel, pl. testvérrel. Játsszon az a testvér a te gépeden, vagy egy másikon, teljesen mindegy 2gépre vagy accra szól az a licensz. A dolog lényege, hogy te mint primary acc tulaj megoszthatod a játékodat 1darab secondary accal, megóvva téged attól, hogy a tesó a te profiloddal lép be, és írja át a mentéseidet. Az amit írtál, ezzel kiegészítve valós.
Sony szerintem eléggé kitárta felénk ilyen téren ajtajait, lehet az a cél, hogy ne érje meg már feltörni és flashelni a gépeket, inkább ők nyújtanak néhány kiskaput. Elég ha a Share playt veszed. Nekünk haverral elég jó a net, szinte tökéletes minőségben átvihetem bármilyen játékát ingyen, miközben ő pl.filmet néz :-)
Viszont nincs szándékomban győzködni senkit sem. Ha úgy érzed neked nem éri meg, akkor többet ne hosszabbíts. Nekem ebben a formában nagyon megéri. :-)
#23
#22: Ha 5 éve vagy előfizető, mond meg őszintén: nem esett egy hatalmasat a színvonal azóta, mióta megjelent a PS4?
Tudom miről szól az acc megosztás, de nem 2 személy, hanem 2 gép között lehet megosztani. Nem azért lett kitalálva, hogy felesbe lehessen vásárolni, hanem azért, hogy ha 2 géped van, ne kelljen mindent duplán megvenni. Ha nem hiszel nekem, hívd fel a Sony-t és mond meg nekik, hogy egy barátoddal felesbe veszel egy megosztott profilon játékokat. Szerintem mire letennéd a telefont, már nem tudnál belépni PSN-re :D
Ismerem ezt a 14 napos Plus-t, ha lejár az előfizetésem, valószínűleg soha nem fogom meghosszabbítani, ha mégis szükségem lesz rá, majd aktiválok egy 14 napos trial-t. Nekem egy fillért nem ér ez a szolgáltatás.
#22
20.Ez csak egy szösszenet volt tőlem, talán azért nem értettél meg pontokat. PS tagságim van már vagy 5éve, PS+t is szoktam újítani, a legutoljára most decemberben vettünk éveset, szóval hozzászólásom a legutolsó újításomra vonatkozott.
A közöss accnak olvass utána mert a Sony szépen szétírja a dolgot a szerződésben. Tömörem 2fél között megengedett. Ha illegális lenne, az olyan mintha flashelt géped lenne, és bannolnának érte. De nem teszik, és nem is fogják – max akkor tehetnék meg, ha átírnák a teljes szerződést.
Ami a Killzonet illeti, mond az neked valamit, hogy ha új accot nyitsz kapsz 14napra ingyen PS+t? Azért írtam a hozzászólásomban is, hogy gyors átvittem, mert így is volt. Kijátszottam 14napon belül, multi meg nem érdekel.
Az egészet összegezve én csak annyit akartam mondani, hogy vannak elégedett és elégedetlen emberek. Nekem minden maximálisan megfelel a jelenlegi formában. :-)
#21
Aaaa, ezt de beszoptam, ket hete vettem meg a Gunslinger-t. :-)
Nem lehet mindig szerencsem...
#20
#15: és #9

"Most multi mellett havi ingyen játékok" - és attól függetlenül, hogy a multi fizetős lett (elvileg a PSN fejlesztésének érdekében), ahhoz képest ugyan olyan szar a rendszer, mint volt.

"És ezek az akciók nagyon gyakran brutálisa" - max ha amerikai profilod van, akkor lehet korrektebb akciókat kifogni, de az európai régióban nevetséges dolgokat szoktak "akciónak" csúfolni. Pláne, ha megnézzük, hogy X-en milyen leárazások szoktak lenni.

"Közös acc mellett meg már pláne." - ez meg nem egy legális megoldás és nem is mindenkinél opció. Ehhez az kell, hogy találj egy olyan személyt, akivel megegyezik az ízlésetek és 100%-osan megbízol benne.

"már az első két hétben, mikor megkaptam az Infamous és Injusticet ingyen" - ááá, így már értem, alig pár hónapja vagy előfizető, így már érthető miért tapsikolsz ehhez a langyos fog felhozatalhoz, amit az utóbbi időben adnak :) De nézz vissza, hogy pl. 1,5-2 éve mit adtak és egyértelmű, hogy esett a színvonal, nem is kicsit! Teljesen mindegy milyen szempontból nézzük (értékelések átlaga, hogy mennyire friss játékokat adnak, stb...)

"Killzone meg decemberben volt jpn régióban ingyenes, szóval csináltam accot, átvittem, és letudva ingyen" - ezt ugye csak álmodtad? Nem lehet az előfizetést ide-oda tologatni...
#19
Törölt felhasználó
#10: Nem kell olyan sokat lopakodni, az alapküldetésben azért kell, de nem szükségszerű, a továbbiakban meg én azt csináltam, hogy beültem a légvédelmi ágyúba és hadd szóljon :DDD Ment a móka rendesen, csak a gránátokra kellett vigyázni :)
#18
Törölt felhasználó
Rába..tam mert megvettem az MGS V GZ-t egy-két hónapja amikor olcsó volt store-ban :) Ez van :)
#17
Nagyon örülök a Ground Zeroes-nak.Megvan már lemezesen,de így legalább meg lesz digitálisan is,nem kell lemezt cserélnem.
#16
Majd előfizetek ha rendes gamek jönnek ps4-re,ps3-ra már megvan ami érdekelt+úgyse szoktam multizni,egy dyin light-ot még megvárok
#15
11. Igen, az Infamous FL-re gondoltam, amit átvinni mindenestül 8óráig tart, szóval storyban nekem többet adott egy COD-nál, így nekem AAA-s cím kategória. Ha át tudtál rajta 2óra alatt futni, akkor le a kalappal, de erősen kétlem.
Killzone meg decemberben volt jpn régióban ingyenes, szóval csináltam accot, átvittem, és letudva ingyen :-) Szerintem eu-us régió most karácsonyra kapja meg.
#14
#11: Ez így nem igaz. Konkrétam az Infamous és az Infamus 2 is ingyen volt nekem PS3-ra. De mondhanám a Sleeping Dogs-t, ICO-t, SOTC-t, DMC-t, PES2014, Brothers-t, Bioshock Infinite-t, stb.... Tény hogy PS4-re egyelőre nem vagyunk ennyire elkényeztetve, de én tupaccc-al értek egyet, eddig nekem a ps+ bőven behozta az árát. És az akciós vételeket még nem is számoltam. Lehet mindíg morogni persze, de tény hogy volt idő amikor box-on szimplán a multiért kellett fizetni. Szó nem volt ingyen játékokról. Ha meg vannak, akkor meg miért ezek. Tényleg van akinek semmi se jó.