25 millió eladott példánynál jár a BioShock-széria

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 1.
  • Hír
Link másolása
Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója a minap azt nyilatkozta, hogy nagyon fontos a cég számára a BioShock-frencsájz. Már több mint 25 millió egységet passzoltak el a sorozat darabjaiból.

Zelnick a múlt héten megrendezett Technology, Media, & Telecom Conference-en beszélt egy sort a BioShock-frencsájzról, ahol elárulta, hogy a sorozat immáron átlépte a 25 milliós eladott darabszámot. Ebből 11 millió csak a legutóbbi részből, a BioShock Infinite-ből ment el 2013 márciusa óta.

A vezérigazgató kiemelte, hogy a kiadó számára továbbra is "nagyon fontos" a márka, annak ellenére, hogy az eredeti fejlesztőcsapat, az Irrational Games már lehúzta a rolót. Mérget vehetünk rá, hogy valamikor a jövőben folytatódik a széria, ám jelenleg nincs semmi bejelentenivalója a Take-Two-nak.

Talán az E3-on megered a kiadó nyelve?

3.
3.
kopic
#1,2: +1000000000
Osztom a véleményeteket !
2.
2.
Zombiekiller6
Azt hittem max 15 millió, de nagyon örülök, hogy most tévedtem :D

A Bioshock Infinite-el és annak kiegészítőivel egy tökéletes kört írt le a széria. Alapból sem vártam volna folytatást, de így, hogy nem az Irrational Games csinálja, ne is készüljön el egy 4. rész. Mert ők tudták, hogy mit akarnak a többiek csak gané kópiát adnának ki, tönkretéve a széria hírnevét. Ez olyan, mint az Uncharted Naughty Dog nélkül. Egy káosz lenne. Vagy, mint amikor a Batman Arkham Origins-t nem a Rocksteady csinálta. Szerettem, de semmi újdonság nem volt benne, és olyan WTF fordulat sem, mint az Arkham City-ben :(
No Irrational No Bioshock!!!
1.
1.
br1Koo
Mit akarnak az Irrational nélkül? Nélkülük nem ér az egész semmit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...