E3 2015: Elrajtolt a Gamekapocs E3-as aloldala

Sűrűsödnek a teaserek és a bejelentések, és egyre több a meredek pletyka, ami nem véletlen: két hét múlva rajtol el az év legfontosabb videojátékos eseménye, az Electronic Entertainment Expo.

Az idei kiállítás hivatalosan június 16-án veszi kezdetét, és június 18-án ér véget, de már június 15-én beindul a show, méghozzá a konzolgyártók és a kiadó várva-várt sajtókonferenciáival.

A Gamekapocs természetesen ezúttal is folyamatosan közvetít majd a Los Angeles-i eseményről, a konferenciákat liveblogoljuk, megírunk minden bejelentést és apró részletet, és persze közzéteszünk minden fontosabb trailert, gameplay videót és screenshotot is.

Ne szépítsük, gigászi mennyiségű hír és bemutató érkezik majd ezekben a napokban, ráadásul irgalmatlan tempóban, így érdemes lesz minket 0-24-ben követni, nehogy lemaradjatok valamiről! Persze gondoltunk azokra is, akiknek ez nem áll módjában: ezúttal is egy ünneplőbe öltöztetett aloldalon gyűjtjük nektek az E3-as híreket, ahol már most számos érdekességet találtok az elmúlt hetekből. Hamarosan jelentkezünk a további részletekkel, jó olvasgatást!

Irány a Gamekapocs E3-as aloldala!

14 komment - szólj hozzá!